Nebuni de prin alte parti (I)

Simon Parkes este căsătorit şi are trei copii. În plus, este politician. Toate acestea nu l-au împiedicat însă să îşi spună povestea incredibilă pentru Daily Mail. Şi anume că are un copil cu o extraterestră!

Politicianul britanic Simon Parkes, în vârstă de 53 de ani, face parte din partidul laburist şi nu este la primele declaraţii de acest gen. Laburistul spune că de-a lungul timpului a avut numeroase întîlniri cu mai multe feluri de extratereştri, pe care îi descrie în amănunt, adăugând că „au totuşi trăsături umane şi sunt interesaţi nu de corpul oamenilor, ci de sufletele lor!”.
În prezent spune că are relații sexuale cu o extraterestră, de aproximativ patru ori pe an, că are un copil cu această „creatură” şi că acest lucru i-a ruinat căsătoria. Parkes a devenit un „obişnuit” al presei britanice, de-a lungul timpului, în ceea ce priveşte experienţele lui „de tip aliens”. El continua să vorbească foarte serios pe acest subiect, chiar dacă mulţi îl iau în derâdere.
„Mama mea e înaltă de doi metri jumătate, este verde şi are doar 8 degete”!, mai spune Parkes, care povesteşte că a avut experienţe ciudate încă înainte de a se naşte şi că în mintea sa au fost proiectate imagini cu chipul „adevăratei” sale mame. „La vârsta de opt luni dormeam liniştit în pătuţul meu, când am văzut o fiinţă ciudată care m-a luat în braţe. Nu era mama mea, deoarece mama avea mâinile roz, iar fiinţa le avea verzi”.

Mai înţelegători?

Se pare că britanicul fusese contactat de adevărata lui mamă, pe care a mai văzut-o ulterior. „E foarte înaltă, are peste 250 de centimetri, e verde, foarte slabă şi cu ochii mari…E ceva personal şi nu îmi afectează treaba”, declară Parkes, despre care unii oameni cred că nu ar mai trebui să fie acceptat drept un reprezentant al lor în consiliul local. Mai ales acum, când ca o culme a tuturor declaraţiilor lui, spune că are un copil cu o extraterestră.
Bărbatul mai spune că extratereştrii cu care se întâlneşte frecvent „sunt mai înţelegători decât oamenii, se pricep mai bine la orice, chiar şi la politică”! Simon este în politică de multă vreme şi susţine că niciodată nu i-a fost afectată munca de experienţele avute cu fiinţele venite din spaţiu…
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=QzQTqGOlcWc?feature=player_embedded&w=640&h=360]

Sursa: Evz.ro

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ina15
10 years ago

Cred că a rămas încă în politică datorită sfaturilor bune ce le primște de la extratereștrii! :))

Mala
Mala
10 years ago

Huhhhh!!!!!! Luuumeeeee….fain articol! Ar merge ca baza de plecare pentru un studiu de caz!

Pishky
10 years ago

ummm interesant… pare interesant… chiar mă interesează… mulțumesc de recomandare!

Cuvânta
10 years ago

Original! Nu am mai auzit de asemenea idei indraznete!