Pentru injuraturi , propuneri (numai decente!), inclusiv advertoriale si alte cele  aveti la dispozitie urmatorul formular:

🙂


Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Costiuc Lausia
7 years ago

Eu cred ca se poate. Eu inca mai lupt si inca mai sper……sunt din 2011 cu o fundatie cu persoane cu dizabilitati. -Am preluat aceste persoane de la niste fondatori englezi care si- au facut si ei treaba putin prin Brasov , apoi au hotărât sa închidă tot , sa ia banii si sa plece. Nu au reusit datorită unui singur articol din statut si asa am hotărât impreuna cu familia mea sa ne asumam aceasta responsabilitate , sa nu las aceste persoane sa ramana fara un centru de zi , fara socializarea de care au nevoie , fara un loc al lor in care sa comunice , sa se bucure sa realizeze multe pentru a- si recapătă stima de sine. Primul pas a fost facut odata cu legea 488/ 2006 …descoperirea fiecărei persoane in parte s-a facut printr-un program pilot , rezultatele se vad pe pagina de http://www.poplars.ro si mai multe activități pe pagina de facebook. Da , persoanele cu dizabilitati pot fii angajate , si considerate o partida buna pentru angajator. Ei nu se cer la o tigara la fiecare ora, nu merg la pauza de masa de unde multi dintre noi uitam sa ne mai întoarcem , pana cand nu au terminat lucrul pe care l- au inceput, nu fac pauze lungi si dese, ca altii angajați, si sunt hotărați ca la final de program sa arate ca ceea ce tu ai cerut de la ei este îndeplinit, ba mai mult….depășesc norma pe care le- o dai….asa angajați sa tot ai. Va sfătuiesc sa încercați. Faceti proiecte pe o luna cu aceste fundații….nu va costa nimic ca angajator , dar in schimb primiți un sac de multumiri pentru faptul ca le- ati oferit aceasta șansa. Pai cine mai primește asa ceva , in zilele de azi de la angajații săi ? Daca rezultatele sunt optimiste, mergeti mai departe , nu aveti decat de câștigat . Ma refer la firme, corporații mari si alte persoane juridice.
Decand cu aceste proiecte pe fonduri europene, dragii mei am incercat un asemenea proiect despre care se vorbeste in acest articol.” Eu nu inteleg unde sunt banii aceștia, cine are parte de ei, cand se poate sa apelam la aceste fonduri si cine are trecere la ele, caci sincer va spun , eu nu am reusit…si uite asa stau cu spațiu , cu persoanele gata pregătite dar fara banii necesari de a incepe. Deci dorinta avem si exista , forța de munca avem, spațiu il avem , cine ne poate ajuta sa demaram acest proiect pe fonduri nerambursabile si sa aratam ca si in Romania se poate?

Spanoae Delia
Spanoae Delia
6 years ago

Ador umorul tau. Mereu ma faci sa rad. Interviurile tale sunt foate interesante. Iepurasul meu drag:))))))))))

Spanoae Delia
Spanoae Delia
6 years ago

Da! Cum sa nu stiu?! Te iubesc mult mult de tot!