Dacă ați ajuns pe pagina Despre, inseamnă că … vreți să știți cine sunt, nu?

Mă numesc Ioana Razk.  Sunt blogger.  Iar când sunt blogger, încetez să fiu Ioana, devin Comentator Amator. De scris, scriu de prin 2012. Scriu despre orice îmi trece prin cap, scriu cum pot eu mai bine și din ce in ce mai bine. Nu, nu e lipsă de modestie, e un fapt. Dacă mă întorc in timp și recitesc primul articol publicat… e jale. De ultimul, sunt intotdeauna mândră. Iar de cele care vor urma, voi fi și mai mândră. Sunt sigură de asta.

De ce Comentator Amator?

Pentru că comentez mult. Uneori la subiect, alteori pe lângă. Uneori cu haz, alteori cu necaz. Uneori la curent cu tema, alteori … . Nu pot pretinde că le știu pe toate, așa că… amator.

De ce scriu?

Pentru că îmi place. Imi place să scriu. Începând cu primul sunet al tastelor și pâna la clickul pe ”publică articol” sunt altfel. Imi spun părerea cu usurință, voalat sau în glumă. Inventez, îmi las imaginația să lucreze, pot fi oricine vreau. Dovadă că pot fi oricine vreau? Păi… majoritatea articolelor sunt scrise ca și cum aș fi bărbat. De ce? Habar n-am, dar mă distrez de minune. Scriu cu plăcere, de placere. Fiecare like, share sau comentariu mă fac fericită. Iar eu, când sunt fericită, vreau ca oamenii din jurul meu să zâmbească. Dacă un articol de-al meu te-a făcut să zâmbești inseamnă că n-am scris degeaba. De aici fericirea, din sentimentul că faci bine ceea ce faci, chiar dacă o faci pentru câțiva oameni sau pentru cateva milioane.

Scriu și articole plătite?

Da, am scris și probabil, pentru prețul corect, voi mai scrie cu cea mai mare plăcere.

Cam atât despre mine. Mai sunt multe de spus, dar prefer să las articolele să vorbească.

Ar mai fi ceva. Un interviu, singurul pe care l-am dat (și va rămâne unic, probabil). Il găsiți pe emilcalinescu.eu

Vrei să stii mai multe? Mergi la pagina Contact și… știi ce ai de făcut.

Ție, celui care citesti aceste rânduri, îți mulțumesc că ai intrat pe blogul meu. Și te invit să revii. Când vrei tu, ești binevenit!