Nebuni de prin alte parti (II)

O femeie din Suedia a fos arestată pentru necrofilie după ce poliţiştii au descoperit că a făcut sex cu un schelet. Suspicinile asupra ei au apărut după ce au fost cercetate numeroase postări pe forumuri online despre experienţe sexuale cu oameni morţi.

Femeiea în vârstă de 37 de ani este acuzată de profanarea unui cadavru, după ce în casa ei a fost descoperit un schelet cu care ea a făcut sex, scrie apropo.ro. Femeia, care locuieşte în Gothenburg, a folosit peste 100 de oase ale unui schelet pentru a se satisface din punct de vedere sexual.

Poliţia a descoperit cadavrul după ce a percheziţionat locuinţa femeii. În locuinţa femeii au mai fost găsite CD-uri numite „Prima mea experienţă” şi „Necrofilie”, dar şi poze în care femeia se sărută cu scheletul.
sex1_86507200
Ea a fost pusă sub acuzaţia de profanare a unu cadavru, deşi susţine că oasele găsite în casa ei erau colecţionate pentru cercetări istorice. A fost condamnată la 2 ani de închisoare.
Sursa: Rtv.net

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ina15
10 years ago

Lol?

Dan (Diana şi Dan)
10 years ago

Frateee… ce miliţieni absurzi au suedezii ăştia… Păi unde găseşti tu în natură o chestie la fel de lungă şi cu consistenţă veşnic băţoasă şi care nici să nu te lase fix când îţi e lumea mai dragă că, sanchi, el a terminat şi merge să fumeze, cum e un femur bine crescut ?

Mihaela El Wageeh
10 years ago

Ce tare! :))