Ti-e cald si esti gras(a) ?Cum să slabesti fără să faci nimic!

Există un secret pentru a slabi fără să faci nimic? Ei bine, da! Studiile au demonstrat că e de ajuns ca temperatura să fie scăzută, pentru ca organismul să ardă mai multe calorii. Adică să slăbească!
„Procedeul” se numeşte termogeneză. De îndată ce temperatura scade se mobilizează mai multă energie în reacţiile de protecţie împotriva frigului şi producerii de căldură pentru a menţine temperatura corpului la 37 de grade Celsius.
Funcţiile de bază
În timp ce dormim corpul „lucrează” şi în fiecare moment, organismul nostru trebuie să îşi asigure funcţiile de bază ale supravieţuirii, cum ar fi respiraţia.
Atunci când temperatura mediului este normală şi confortabilă, cum este cea din casele şi birourile noastre, organismul nu consumă foarte multe calorii.
În schimb, de îndată ce temperatura scade, se mobilizează mai multă energie în reacţiile de protecţie împotriva frigului şi producerii de căldură pentru a menţine temperatura corpului la 37 grade Celsius.
Conform specialiştilor, arderi cu 6% mai mari înseamna mult, mai ales atunci când se ştie cât de greu se dă jos şi un kilogram, respectiv prin dietă, jogging, sală de gimnastică, mers activ.
În practică, aceasta înseamnă pierderea a 3-4 kilograme pe termen lung, cu condiţia să nu fie sporit aportul alimentar. Tot conform specialiştilor, merită să fie tolerate grade mai puţine în casă, atât pentru siluetă, cât şi pentru sănătate.
Sursa: Evz.ro
DietaNimic_828d71b508 Acum puteti da iama-n frigidere linistiti. Nu numai ca veti slabi, dar va veti pastra si proaspat(a). Spor la slabit si ţurţuri lungi.Sau lati.Sau mari.Cum vreti!

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ina15
10 years ago

Iar vara ne îngrășăm de la înghețată care culmea , e rece ! :))

Diana şi Dan
10 years ago

Cercetătorii britanici lovesc din nou !

Mala
10 years ago

Hahaha! 😀

Clanmother
10 years ago

You always give me something to thing and smile about. Heading for the fridge to see if this weight loss trick will work… 🙂

succesulpe
10 years ago

Abia acum inteleg de ce lumea arata mai bine inainte de Marea Revolutie 🙂

Monica
10 years ago

Mi-a ținut un domn o teorie (el e cam ciudat și face experimente pe propriul corp: are grafice în baie, are timp și răbdare, ce mai!) că, de când se îmbracă mai subțirel când e frig, a slăbit *(nu e gras, o avea el probleme cu două kilograme, nu mai mult). Soția lui, de colo: da, și tușești într-una!