Băi, așa agitație a fost azi cu alegerile alea că nici să mă plimb n-am putut! Just kidding, am avut o zi superbă, nu că v-ar interesa, ziceam așa, în caz c-ați ratat pozele de pe…ste tot pe unde le-am înșirat.

De la mic la mare am aflat c-a câștigat Trump, roșcovanu’ ăla cu avere cartonată. E cam panică pe alocuri, dar am citit azi niște glumițe tare mișto. Plus că auzii că prețul nudurilor proaspetei prime doamne s-ar putea să acopere o parte din datoriile noului președinte. Nu că aș fi știut eu că doamna pozase nud, da’ am aflat din ziarul meu preferat.

Oau, ce interesant! Spre scandalos chiar! o primă doamnă cu un trecut picant?! Văzui nudurile! Măh, fu o tânără frumoasă, ce-i frumos și lui Donald îi place! Pardon, am vrut să zic Dumnezeu, dar n-am greșit prea tare, la cat s-a agitat universul azi cred că nici nu trebuia să mă scuz. Să revenim la pozele-nud însă. Sincer, mi s-au părut destul de … nașpa. Nu zic că n-or fi stârnit vreo labă-două (lăbarii mă pot contrazice dacă vor), dar de-aici și până la a le numi artistice e cale cam lungă. Să vă fie clar, nu contest frumusețea femeii, chiar e o femeie frumoasă, dar  unele pozele sunt, din punct de vedere artistic (wtf, sunt expert!) banale. O femeie goală, dar încălțată. Că pantofii mi-au plăcut. Ăia chiar sunt artistici. Sincer, până și eu aș fi făcut niște poze mai bune. Nu, nu în postura de model (nu-s nudo…genică) ci în cea de fotograf.

Colac peste pupăză, cică există și o convorbire hot înregistrată la radio, cu nimeni altul decât Howard Stern – „Cu ce eşti îmbrăcată?”, a întrebat-o el. „Uh, n-am prea multe pe mine!”, a răspuns ea. „Eşti goală?” „Aproape” „Da? Eu deja mi-am scos pantalonii….”, a replicat Stern ( așa zice ok magazine) Am și despre asta o părere! Acolea Stern îi buba (sîc)! Nu, acum pe bune, care femeie n-a încercat, la un momentdat, măcar în joacă, să stârnească niște senzații înălțătoare de… caracter? Multe? Păcat, acum erați doamne. Sunteți și fără jocuri de-astea? Hai măh! Sigur nu v-ați jucat niciodată? Nici măcar cu masculul din dotare? Vă spun c-ați pierdut, dar nu vă dau amănunte că ăsta-i un articol serios. Da’ promit să vă luminez oleacă în altul.

Așadar, el a câștigat. Ce-i care-au arătat cu degetul spre ea la un moment dat probabil că acum or să și-l bage fix (pe deget) în… buzunarul de la spate. E, cu sau fără voia lor, prima doamnă a Americii. E tânără, frumoasă și are un trecut interesant. Pentru faptul c-a pozat goală, bravo ei! Și pentru că a ajuns prima doamnă, bravo lui. Nașpa e că cică-i afurisită. Nașpa pentru cei care îi vor fi în preajmă în următorii 4 ani. Da’ gândiți-vă că pe ea va trebui s-o suporte doar staff-ul de la Casa Albă. Pe el însă, o națiune întreagă!