Normal și anormal în viața sexuală. Care este limita? Cine o stabilește?  

Viața sexuală personală este, încă, unul dintre cele mai sensibile subiecte, e una din acele teme de discuție pe care o ocolim cu grijă sau violent, în funcție de tactul fiecăruia, mai ales dacă partenerul de conversație nu ne este unul foarte apropiat sufletește/trupește. Majoritatea oamenilor mint când vine vorba de un asemenea subiect, cine ar vrea să fie catalogat drept nefu…, pardon, nesatisfăcut sau lipsit de o viață sexuală normală? Abstinență sau folosirea de vibratoare în lipsa unui partener? De fapt, ce semnificație are sintagma „viață sexuală normală”?

 

Normal și anormal în viața sexuală. Care este limita? Cine o stabilește?

 

Depinde de cel căruia i se adresează întrebarea, evident. Sex cu strigături, cu lumina stinsă, într-un boschet la marginea drumului, pe bancheta unei mașini, în poziția clasică și numai după ce-ai trecut pe la primărie, biserică și cu acordul părinților?  Depinde de cel pe care-l întrebi, spuneam. Din punctul meu de vedere, limitele normalității încep și se termină fix acolo unde începe și se sfârșește confortul tău psihic. Evident, când vorbim de acest confort psihic trebuie neapărat luat în calcul și confortul partenerului de activitate, altfel atingem latura penală a subiectului. Ce te faci însă când nu ai un partener? Vrei, poți dar n-ai cu cine. Ce faci? Există ceva ce se numește masturbare. Autosatisfacerea, chestia aia pe care o practică toată lumea, deși unii n-ar recunoaște nici în ruptul capului. Eu? Niciodată, never, nunca! Nu, e imoral, e păcat, e scârbos, e… Categoria asta de oameni leșină numai la auzul cuvântului vibrator. Dacă le mai și arăți unul, să-ți fie de bine și să-ți priască toate apelativele cu care-ți va fi alintată familia pân’ la a șaptea spiță. De ce oare? Să fie lipsă de educație sexuală, pudoare, sau urmă de normalitate? Cine hotărăște ce este normal  și ce este anormal pentru tine? Tu! Tu stabilești limitele. Nu permite nimănui să te convingă să faci altceva decât vrei, intimitatea ta este numai a ta. Dacă simți că-ți vine să leșini la vederea de vibratoare sexuale, leșină, e dreptul tău. Dacă vrei să folosești un vibrator sau orice altă jucărie sexuală, fă-o. Masturbarea prin folosirea de jucării erotice – despre asta vorbim de fapt,  o joacă cu tine însuți, o joacă care, din punct de vedere medical, valorează exact cât un act sexual, are aceleași beneficii fiziologice și psihologice și are, în plus, avantajul că se elimină din start eventualitatea de a nu obține consimțământul unui partener real (bine, tu dacă simți nevoia, nu te va opri nimeni să-ți întrebi vibratorul dacă vrea să vă jucați sau nu, dar într-un moment de luciditate te-aș sfătui prietenește să-ți faci un control la partea superioară a corpului, acolo unde te coafezi, în partea dindărătul genelor rimelate). Lăsând gluma, când corpul ți-o cere, te sfătuiesc să nu eziți, folosește un vibrator sau propria mână, energia și hormonii neeliberați la timp pot cauza nu numai disfuncții fizice ci și psihice.

Vibratoare ieftine, vibrator preț, vibratoare femei. Cum cauți?

Având în vedere faptul că, probabil, nu vei rupe ușa primului sex-shop întâlnit în cale din cauza celor spuse mai sus despre autosatisfacere și nici pentru că abia acum ți-ai dat seama că nu-ți va crește păr în palmă și nici fix în frunte nu-ți va apărea instantaneu tatuajul „adept al masturbării”, ai la îndemână internetul, poți studia pe îndelete produsele și prețurile acestora de pe piața online de profil fără a ieși din aria ta de confort. Vei fi surprins de multitudinea de „jucării” aducătoare de plăcere. Unele mai ieftine, altele mai scumpe, culori și arome pe toate gusturile. Pentru că gusturile nu se discută, așa cum nici ce faci tu în spațiul intim nu ar trebui discutat. Sau… ar trebui, poate așa ne mai punem și noi la curent cu noutățile.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments