Regimul hotelier – cea mai bună variantă de cazare

Dacă ai poposit în București pentru câteva zile sau pentru câteva săptămâni, ai nevoie de o soluție de cazare. Așadar, fie că te afli în interes de afaceri, fie că ești într-o vacanță cu familia sau cu prietenii, principala provocare constă în găsirea unei oportunități avantajoase de cazare.

În ultimii ani, tot mai mulți oameni s-au orientat către închirierea unui apartament în regim hotelier datorită privilegiilor pe care le oferă un astfel de tip de cazare, în comparație cu unitățile tradiționale.

De ce un apartament în regim hotelier?

My Hotel Apartmens oferă servicii de cazare celor care se află în impas, căutând o soluție convenabilă și din punct de vedere al prețului, dar și al calității.

Dacă optezi pentru un apartament cu două camere în regim hotelier, te vei bucura de spațiu din plin, comparativ cu o cameră de hotel care nu este deloc spațioasă. În plus, vei putea avea un grad de confort sporit care îți va induce sentimentul unei locuințe proprii – senzație care lipsește cu desăvârșire în cazul cazării într-o cameră de hotel.

Liniștea și intimitatea constituie alte două motive care te pot convinge de avantajele închirierii unui apartament în regim hotelier. Având în vedere faptul că ceilalți vecini sunt tot în căutare de liniște și de intimitate și că sunt interzise petrecerile, vei fi scutit de agitația caracteristică hotelurilor turistice.

De asemenea, un alt avantaj rezistă în multitudinea de facilități și de dotări pe care le oferă această variantă de cazare – cadă hidromasaj, aer condiționat, televizoare led (cu diagonală de minimum 165 cm), tacâmuri și veselă – utile în cazul în care vei dori să gătești. În plus, poți utiliza pastă de dinți, gel de duș, șampon, aparat de bărbierit etc. Iar dacă nu dispui de timp să utilizezi mașinat de spălat rufe din dotare sau mașina de spălat vase, poți apela la serviciile puse la dispoziția clienților. My Hotel Apartaments oferă și servicii de închiriere ale unei mașini sau pentru asigurarea transferului de la și înspre aeroport.

În general, hotelurile impun un anumit program care nu poate fi respectat cu strictețe de fiecare dată. Însă, dacă optezi pentru închirierea unui apartament de două sau trei camere în regim hotelier, îți poți organiza programul așa cum îți dorești fără să ai restricții.

Alegerea locației reprezintă un alt beneficiu important. De altfel, poți opta pentru închirierea unui apartament în regim hotelier, aproape de punctele tale de interes. De pildă, pentru zona de nord a Bucureștiului, poți alege: Grădina Zoologică, Aeroportul Internațional Henri Coandă București, Muzeul de Artă Veche Apuseană, Therme, Pădurea Băneasa, Parcul de distracții indoors Grand Combo, Lacul Băneasa, Parcul Herăstrău, Băneasa Shopping City, Ambasada SUA, Ikea București, Aeroportul Internațional București Băneasa.

Așadar, dacă te-ai hotărât să optezi pentru cazarea în regim hotelier, apelează la serviciile oferite de My Hotel Apartments și te vei bucura de o ședere plăcută cu toate beneficiile incluse.

Pentru a afla mai multe detalii despre cazare sau dacă dorești să faci o rezervare intră pe my-hotel.ro.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments