Gradina raiului

Amenajarea gradinii poate da bătăi de cap oricui, mai ales dacă n-ai pic de simț artistic. Bine, sa nu exageram, poți pune un gratar de gradina ,  mai poți pune un leagăn,  trei flori… . Sună bine? Pai da, ușor de zis, dar de pus în practică nu-i așa simplu. Până la grătar,  trebuie să faci o alee,. Și pentru alee, neapărat iti trebuie pavaj curte .Crezi ca e gata amenajarea gradinii?  Nu, nu-i!  Nu cu un gratar de gradina se face primăvară,  și nici cu pavaj curte n-ai terminat de amenajat gradina. I-adevarat,  vreau mai mult ca orice sa cumpăr grătarul și-l voi cumpăra,  mai ales ca preturile de pe site-ul la care v-am dat link – ul sunt megaconvenabile,  ca sa nu mai vorbim de faptul că merită fiecare bănuț, transportul e gratuit și o echipa experimentată ti-l montează în doi tipi și trei miscari dar… .Gata, nu mai e nici un dar! Am dat peste câteva idei de amenajat gradina . Cu idei,  grătarul , pavajul de curte și câteva plante decorative în jurul foişorului,  gradina mea va arata trăsnet. Sau, mă rog, dacă nu trăsnet, măcar suficient de bine cât să se inverzeasca de invidie vecina  din dreapta. Că prea se uita în ograda mea. Va dați seama că dacă îmi mai pun în grădină și doi-trei pitici o apucă nervii și-l toaca la cap pe barbac’su suficient cât să-şi facă și ea gradina  la fel? Sincer, ar fi bine,  mă cam enervează bălăriile alea ale ei care cresc până în frumusețea mea de gard.

image

Abia aștept să-mi amenajez gradina. I-am găsit și un nume: Gradina Raiului. Cum? Pompos?  Mda, dar e gradina mea și-i zic cum vor mușchii mei!

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mirela
8 years ago

:)) parcă e o scenă din reclama aia la Hornbach, sau la ce e ea…. cu vecinii care privec peste gard și invidiază curtea de lângă ei. 🙂

La mulți ani, cu sănătate și toate realizările posibile în 2016 ! Și cu niște bucurii suplimentare peste ce e planificat, dacă se poate… 🙂 Să auzim numai de bine.