Au trecut …

  Două luni. E mult? E puțin?  Habar n-am. Au trecut,  una după alta , și par s-o fi invitat și pe a treia sa treacă.  Poate va veni și a patra, și a zecea, nu stiu. Știu doar că am pornit intr-o direcție nouă,  cu bagaje puține si multa frică de necunoscut
Fără prieteni , insă cu ajutor și încurajări venite de unde nu aș fi așteptat. Am pornit spre ceva. Spre undeva. Spre niciunde. Unii ar numi drumul meu fugă. Alții i-ar spune un nou început. Eu nu-l numesc nicicum. Aștept ca timpul sa-i dea un nume , aștept ca lunile să fugă, una după alta.Să ducă cu ele cât mai departe  frica . Sa lase loc de ceva ce unii numesc liniște . Care unii?  Unii care mai cred încă în faptul ca ne putem schimba viața și la 40 de ani, la fel de bine cum o putem face la 20. Poate ca au dreptate. Nu întrezăresc aerul schimbării,  nici nu simt mireasmă de liniște încă. Poate ca nu sunt de-ajuns doua luni.Treci și tu, lună a treia, mai repede, te rog, dacă ești la fel ca celelalte.  Rămân fără timp , știu,  dar mai contează oare? 

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
La Fee Blanche - Contesa de Chou-Fleur

Ai plecat fara mine? Unde!? 🙂

La Fee Blanche - Contesa de Chou-Fleur

Am verificat doar dacă îmi mai scrii. 🙂
Cine mai știe care e drumul cel bun, draga mea.

La Fee Blanche - Contesa de Chou-Fleur

Să ai grijă de tine! Îmi va fi dor de micile noastre distracții! 🙂

fata veselă
8 years ago

De la o vârstă, timpul ți-e potrivnic dar trăirile sunt intense. Așa că eu doar îți urez curaj. Fiindcă o să te bucuri de fiecare secundă.

fata veselă
8 years ago

Bravo! Pentru curaj. De-abia de-acum vin momentele și mai și. 😀

linanozaurus
8 years ago

Reblogged this on linanozaurblog and commented:
Un gand :al meu,al său,al tuturor…

linanozaurus
8 years ago

Omgggg . Esti genial/a . Ador cum si ce scrii. Esti asa de profund/a. Fericita si trista si melancolica si iar fericita si trista. Abia astept sa publivi din nou. Bravooo.