3 Stejari pentru un zambet

-Sunt atat de obosit! Am nevoie de o minivacanta!

-In ultimul timp, toate au devenit mini! Minidiscutie, minisedinta, minicearta , minijoaca cu copii … .

Tac. Stiu . Nu am timp. Nici ea nu are. Si ea e obosita. Are serviciu, se ocupa de copii, de casa si incearca sa ma mentina implicat in viata de familie. Ma uit la ea si-mi pare ca i-au aparut riduri razlete. O vad mereu incruntata, nici nu-mi mai amintesc cand am vazut-o ultima oara zambind. Ba da, imi amintesc! Acum doi ani,in vara. Plecasem intr-o ”mini”escapada. Copiii isi doreau de ceva timp sa mearga la munte, asa ca am pornit,  intr-un week-end, spre Brasov. Nu am planuit prea mult drumetia, asa ca ,pe DN 1, am oprit, la un moment dat, sa ne sfatuim incotro mergem . Auzise de la un coleg ca , daca mergi in vacanta in Brasov , atunci  Complexul 3 Stejari e locatia perfecta. Si din dorinta de a-i face pe plac am pornit intr-acolo. Spre incantarea ei si a copiilor, care nu mai conteneau sa se mire de priveliste. ”Tati, ce copac e ala?” ”Tati, crezi ca au piscina?” Radu e fascinat de apa, ar fi preferat marea dar, ca un frate mai mare ce e( are noua ani), a ”acceptat” varianta week-end-ului la munte pentru ca Maria, la cei sase ani ai sai, prefera drumetiile (a vazut un documentar la tv despre ele, si de-atunci isi doreste, pentru cand va fi mare, sa fie ghid montan)  .Si am ajuns la destinatie.

tur-virtual-hotel-complex-turistic-stejarii-brasov-011

Printre exclamatiile de incantare ale copiilor, i-am zarit zambetul acela. Si-atunci mi-am dat seama ca am ales locul perfect de cazare in Brasov. Si am fost si mai convins de asta cand am fost informati ca avem in preajma Canionul 7 Scari, Aqua Park-ul si  Aventura Park-ul . Am petrecut doua zile de vis. Cei mici au povestit saptamani in sir despre stejarii seculari, despre animalele pe care le-au vazut la Gradina Zoologica si focul de tabara (primul foc de tabara din viata lor). Iar noi, adultii, am reusit, gratie celor 4 stele ale Complexului, sa ne relaxam si sa ne bucuram de o binemeritata odihna.

Camera-dubla

Peste doua saptamani vom implini zece ani de casnicie. Probabil se gandeste c-am uitat. Am aranjat deja , o sa-i fac o surpriza. Pentru ca cei zece ani n-au fost perfecti (am avut suisuri si coborasuri), dar ea a stiut sa ierte, si pentru ca este tot ce mi-am dorit de la o femeie, desi nu i-am spus-o niciodata, am ales Complexul 3 Stejari. Acolo o voi duce, pentru o saptamana. Si pentru ca vreau sa-i vad zambetul acela luminandu-i din nou fata, dar si din dorinta unui eveniment perfect . Pentru ca e mama copiilor mei, e sotia mea , e prietena mea cea mai buna si o iubesc. Si voi avea grija ca, macar pentru acea zi, sa simta ca apreciez tot ce mi-a oferit in acesti zece ani.

Stejarii

Articol scris pentru proba cu numarul 7 din competitia SpringSuperblog 2015

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments