Cadouri speciale

Imi plac la nebunie cadourile. Sa le primesc, vreau sa zic.Imi plac florile, bijuteriile, hainele, zorzoanele si toate celelalte chestii care fac placere unei femei. La capitolul  facut cadouri insa, sunt total pe langa subiect. Intreb in stanga si-n dreapta, ma hotarasc, ma sucesc, caut altceva si , intr-un final, dupa ce cumpar cadoul, imi vine sa-mi dau palme ca m-am grabit. Asta cand e vorba de vreo femeie . Cand vine vorba sa fac un cadou vreunui domn, e si mai si. Florile ies din discutie. La fel si zorzoanele. Ce mai ramane? Aproape nimic. Raman ceasurile. Se mai poarta? De care? Aoleu, asa scumpe? Ochelari de soare? Ei hai! Si daca-I iarna, ce te faci? Ce? Busole? Nu-i rea idea, deloc! Ba nu, e rea!  Cum ar fi sa-I cumpar sefului meu o busola? Ce-ar crede? Iti zic eu: si-ar inchipui ca-I bat vreun apropo la politica schimbatoare a firmei. Vrei sa ma concediez singura, sau ce? Vin? O sticla de vin de colectie? Nu, nu-i bine, crede-ma! Tot gresit o sa ma-nteleaga, mai ales ca-i de notorietate mica lui dragoste fata de pahare. Ce zici? Am o problema? Stiu ca am o problema! La cap? Ar trebui sa caut pe internet? Unde? Ok, incerc si asa! Pfff… cum ai zis ca se cheama… ah, da, MyMan.ro  . Hmm, arata bine… au numai cadouri pentru barbati !Oau, super! Globul asta s-ar incadra perfect in biroul meu

2521

Reprodus dupa globul realizat de Mercator! Eu n-am norocul sa mi-l faca cineva cadou… .In fine, m-as multumi si cu harta, dar nici pe-aia n-o s-o primesc, asa ca as putea foarte bine sa-mi  cumpar singura . A, uite aici, seturi corporate . Superb! Pe asta mi-l iau si punct!

2878

Cum adica am o problema? Ce vrei sa zici? Da, stiu ca tot un glob e si asta, dar e in genul celor din perioada renascentista! Chiar nu inteleg ce ai impotriva globurilor, sincer! Cum? Da, asa am zis! Caut un cadou pentru nesuferitul ala de sef al meu! Si? N-am voie sa-mi cumpar si eu un glob, sau ce? O sa-i iau si lui ceva, ca trebuie! Dar dupa ce-mi cumpar eu mie. Si? Unde scrie ca femeile nu-si pot cumpara chestii de pe un site de cadouri deosebite ? Bine, sa nu exageram, nu mi-as cumpara vreo sabie sau vreo maceta, dar asta nu i-as cumpara nici sefului meu. Un briceag, da, poate. Nu, nu-i cumpar briceag! Ii iau o busola si gata! Pfff, stiu, nu trebuie sa-mi amintesti, am spus ca nu-i o idee buna busola. Si? Poate mi-ar prinde bine o concediere! Stii zicala ” Orice sut in fund e un pas inainte” ? Poate a venit vremea sa fac un pas inainte. Sunt sigura ca busola asta imi va indica directia corecta!

3253

Acest articol a fost scris pentru proba cu numarul  6 din competitia SpringSuperblog 2015

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments