Clonari

Cineva  imi spunea ca in ultimele 3 luni au aparut multe magazine online care copiaza Lenjerii de Pat Outlet, inclusiv ca si denumire dar si ca identitate. Pe cale legala este foarte greu sa se faca demersuri pentru ca nu au toti afisate datele companiilor…
Singura solutie este sa informam posibilii clienti ca adevaratul outlet de lenjerii este lenjeriipat-outlet.ro, administrat de catre Compania SC ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL. si nici o alta firma ce copiaza imaginea, numele sau conceptul firmei Alegria.

 Iata ce ne spun reprezentantii Alegria :” ATENTIONARE! Am observat ca au aparut mai multe magazine online care se denumesc Lenjerii de pat Outlet sau forme asemnatoare magazinului nostru.
Nu va lasati indusi in eroare! Dorim sa va avertizam ca inainte sa transmiteti comanda sa verificati denumirea companiei ce administreaza magazinul online.
Compania SC ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL este societatea reala ce administreaza aceasta pagina de Facebook precum si magazinul online Lenjerii de Pat Outlet.
Cumparand produse din magazinele online administrate de ALEGRIA ONLINE SHOPS beneficiati de GARANTIE, FACTURA FISCALA si GARANTIA TUTUROR DREPTURILOR CONFERITE DE CONDITIILE COMERTULUI LA DISTANTA!
Pentru a vedea termenii si conditiile comerciale, precum si datele complete ale companiei si dreptul de a prelucra date cu caracter personal conform legii, vizitati sectiunea Termeni si Conditii din cadrul magazinului online Lenjerii de Pat Outlet, click aici  ”

Eu nu va pot spune decat ca astfel de cazuri sunt din ce in ce mai dese in fragilul nostru mediu online. Pacat, as fi crezut ca e suficient loc pentru toata lumea. Se pare insa ca-i mai usor sa profiti de numele altuia deecat sa-ti faci unul propriu  🙁

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments