Fantezii. Pe scara blocului

Poliţiştii şi medicii din Rusia au rămas uimiţi când au fost chemaţi într-o scară de bloc şi au găsit-o pe o femeie într-o ipostază total neaşteptată.
Femeia în vârstă de 46 de ani şi iubitul ei au vrut să încerce ceva nou, astfel au decis să întreţină relaţii sexuale pe scara blocului. După ce bărbatul a devenit mai agresiv şi a exagerat cu una dintre poziţiile pe care le foloseau, femeia a rămas cu capul prins între barele balustradei.
Când poliţia şi medicii au sosit la faţa locului, femeia era în continuare acolo, dezbracată, iar bărbatul era de negăsit.
 Şeful operaţiunilor de salvare a fost citat de posturile locale spunând că „aşa ceva n-am mai văzut în toată cariera mea”.

Sursa: Jurnalul.ro

Vedeți? De-asta nu-mi place mie să încerc chestii noi! Și nici balustradele nu-mi plac; scările nici atât! Că de-aia s-au inventat lifturile, ca să evitam toate aceste neplaceri și, mai ales, să evitam mirarea sefilor de operațiuni de salvare. Mi-e mila de bietul salvator, mai ales că, asa cum singur spune, n-a mai văzut așa ceva in viata lui! La ce s-o fi referit? N-o fi fost femeia epilată? Sau n-o fi mai vazut omul balustrade cu capete de femei înfipte între gratii? Sau poate n-a mai văzut barbati care să dea bir cu fugiții in situații… jenante? Vreți părerea mea? Stați să vă explic cum s-a întâmplat, cu adevarat, ca femeia s-ajungă subiect de mirare:

Ajunsă la a doua tinerete și în criza de timp, doamna X, acceptă propunerea unei partide de sex rapid a domnului Y. Problema pornește in momentul în care Y, (însurat de 30 de ani cu Z, care Z nu mai vroia sex de ani de zile) propune doamnei X să incerce sa faca sex pe scara blocului, pentru a urca împreuna pe culmile extazului (fie vorba între noi, scara aia nu urca decât pana la etajul 8,dar Y a omis să-i spună doamnei X acest adevar dureros ). Cum doamna a fost deacord cu propunerea, au trecut la treabă, adică: dezbrăcat, băgat capul între gratii si… nimic! A stat doamna ce a stat, în spatele ei, nimic! ” Mai Y, ce faci? Hai!” .”Ce hai? Asta a fost tot, am terminat!’ ”’Cum adica tot , termina ce-ai inceput!” ”Păi eu am terminat! Asta a fost fantezia mea! De ani de zile încerc s-o conving pe nevastă-mea să-și bage și ea capul printre gratii și nu reușesc! De-asta am apelat la tine! Nu se spune că bărbații se duc la altele pentru că acasă nu au ce le trebuie și nu le sunt satisfăcute dorințele? Hai pa, mă duc că mă așteaptă acasă cu sarmale și friptura, dacă nu ajung la timp o să mă oblige iar să stau exact în pozitia în care ești tu acum, pe scara blocului, și noi stăm într-un bloc cu 23 de etaje, plin cu homosexuali!”

 

 

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
La Fee Blanche - Contesa de Chou-Fleur

Ai uitat să scrii morala acestei fabule cu femei trecute și bărbați zburdalnici, morala care se potrivește si cu articolul anterior:
Când ești prost (proastă) și viața-i grea!

La Fee Blanche - Contesa de Chou-Fleur

Lasă că vorbesc eu cu tine! N-am omuleți verzi că îți aduceam unul!
E cam aiurea asta cu femeia prinsă în scara blocului… Mă așteptam să fie prinsă pe bătătorul de covoare …

adelinailiescu
10 years ago

Stiu din proprie experienta cat e de jenant sa fii prins asa! Am patit-o si eu, tot asa, cu capul intepenit intre zabrele si tot asa s-a adunat jumate de bloc. Doar ca era vorba de zabrelele de la balcon si eu aveam vreo doi ani!:))

ORTODOX
ORTODOX
10 years ago
trackback

[…] Comentatoramator mi-a amintit de o întâmplare reală din viața mea… […]