Celebrul astrofizician Neil DeGrasse Tyson a schițat în cadrul unui interviu posibilitatea ca o rasă extraterestră să-i fi studiat pe oameni, dar să fi ajuns la concluzia că nu suntem suficienți de inteligenți pentru a merita să intre în contact cu noi.”Mă întreb dacă nu cumva am fost studiați de unii extratereștri care, după ce au observat comportamentul oamenilor, au conchis că nu există semne de viață inteligentă pe Terra”, a declarat Neil DeGrasse Tyson într-un interviu pentru Business Insider. 
De asemenea, astrofizicianul a subliniat și posibilitatea ca unele rase extraterestre avansate să ne facă rău, așa cum oamenii le fac rău unor forme de viață pe care le consideră mult inferioare. “Nu terci pe stradă pe lângă un vierme și te întrebi la ce se gândește. Nu, pur și simplu îl calci” 

Sursa : REALITATEA.NET

Iata, in sfarsit, o parere pe placul meu! Locuitorii Terrei sunt niste ganganii nesemnificative . Totusi, parca nu mi-ar place sa fiu calcata de vre-un bocanc de extraterestru. Pentru orice eventualitate, o sa stau in scorbura mea in week-end-ul asta, pentru a evita orice contact cu talpile de pe alta planeta.N-as vrea, ca dupa ce vreun savant verde cu cap mare a calcat in vreun cacat uman sa-mi murdareasca si mie rochița.Si nici sa simt miros de picioare inteligente nespalate in dreptul nasucului meu fin.Sunt suficient de desteapta , o sa-mi pitesc  fizicul pana la inceputul saptamanii viitoare, cand, vreau-nu-vreau ,trebuie sa ma duc la munca.  Si in timp ce stau pitita, voi concepe un plan  special de aparare a desteptaciunii mele,pentru o eventuala invazie extraterestra.

 

Tags: