După ce a venit în Capitală să-şi ridice marele premiu, milionarul a vizitat Centrul Istoric. În timp ce-şi aştepta fiica, gălăţeanul nu a dat dovadă de prea mult bun simţ. El a scuipat pe stradă şi a urinat în public, lângă un gărduleţ.

Fericitul câştigător şi-a achiziţionat două parfumuri dintr-un magazin din centrul Capitalei şi apoi a pornit împreună cu fiica sa spre Galaţi.

Sursa: RTV.NET

Era si o poza cu garduleţul .Cred era verde. Si judecatorul s-a pişat pe el . Si-a cumparat doua parfumuri.N-am inteles daca inainte sau dupa ce si-a facut nevoile pe gard.Si a scuipat pe strada caştigatorul.O fi scuipat tot pe garduleţ?Pentru ca , daca a scuipat tot pe garduleţ, totul capata sens:

 A venit omul la Bucuresti.S-a dus la loterie. A terminat cu formalitatile.A plecat de la loterie.S-a dus la CEC. Aplecat de la CEC.A intrat intr-un magazin sa-si ia parfumuri.Nu stim cat a dat pe ele.A iesit din magazin.S-a intalnit cu garduleţul.I-a dat buna-ziua.Verdele gard nu i-a rapuns.Castigatorul , nervos : De ce nu-mi raspunzi,bă fieratanie, tu nu stii cine sunt eu? Gardul, nimic!  Bă , scorojitule, eu sunt ala de-a castigat 11 milioane, cum indraznesti sa nu-mi raspunzi? Gardul, nimic! Bă , esti surd sau faci pe prostul? Ori te crezi mai tare ca mine?Vrei sa cumpar locul pe care il ingradesti cu tot cu bloc, cu locatari si cu masinile din parcare?Gardul, nimic! Ma nesimtitule, daca nu-mi raspunzi , te scuip! Gardul, nimic.Caştigatorul il scuipa.Gardul, nimic! Ma piş pe tine!Gardul, nimic!Caştigatorul se pişa pe gard.Paparazzi filmeaza, jubiland.Gardul, nimic!  Caştigatorul se lasa pagubaş ,se urca in taxi,se da jos din taxi, lasa spaga un leu( de fapt nu era spaga, era taxa de wc,langa gard nu a gasit cui s-o plateasca), pleaca la Galati sa caute un gard mai usor de impresionat. In urma lui,unele televiziuni  critica atitudinea fata de gard, altele critica lipsa de wc-uri publice special amenajate pentru castigatori,altele au descoperit ca la fata locului mai erau trei cacati de caine, fapt care ar fi indus in eroare castigatorul,facandu-l pe acesta sa creada ca acel gard, era de fapt, un wc in aer liber. Asociatia ”Garduleţul” , infiintata instantaneu, a anuntat ca-l va da in judecata pe castigator, si-i va cere acestuia daune morale in valoare de 14 milioane de euro, daune care vor ajuta la repararea imaginii gardului ,imagine grav lezata de comportamentul abject, nesimtit, de prost gust si lipsit de bun simţ al castigatorului.Care castigator, cu siguranta,va prefera de-acum incolo sa urineze pe el insuşi, sa evite conversatiile cu gardurile si sa-si inghita scuipaţii. Se pare ca  si pentru acest om a inceput deja sirul de ghinioane urmaritoare de castigatori la loto.De la un gard.