Potrivit presei de peste Ocean, un echipaj al Politiei a raspuns unui apel privind un incident la un hotel din Gainsville aflat alaturi de un club de noapte. In momentul in care politistul William A.Arnold investiga un vehicul ce facea obiectul apelului, un barbat dintr-un grup care trecea prin zona s-a apropiat de masina de patrulare si a inceput sa latre catre un caine al politiei prin geamul deschis. Cainele a reactionat si el latrand, ceea ce i-a distras atentia politistului Arnold de la investigatie. Ofiterul i-a cerut sportivului sa astepte in fata masinii de patrulare, iar barbatul a opus rezistenta atunci cand Arnold a incercat sa ii puna catuse.
“Sunt extrem de dezamagit de comportamentul lui Antonio Morrison. El a fost suspendat din echipa si va rata cel putin doua meciuri”, a declarat antrenorul formatiei Florida Gators, Will Muschamp. Morrison le-a spus politistilor ca a latrat la caine deoarece animalul a fost cel care a latrat primul.
Sursa : enational.ro

Nici nu stiu cui sa iau apararea! Cainelui, care fiind in timpul serviciului, si-a facut datoria de politist, sau trecatorului care , din motive numai de el stiute s-a dat la vorba cu cainele.Caine care , in acel moment , statea in masina cu geamul deschis; si din moment ce geamul era deschis, e foarte probabil ca a avut ceva de comentat cu privire la trecerea omului prin dreptul masinii.Ca asa fac, in general ,cainii. Cat despre cainii-politisti, se presupune ca ar trebui sa nu faca tot ceea ce fac ceilalti caini, adica ar trebui sa fie disciplinati,ar trebui  sa nu agreseze verbal si fizic pe nimeni, sa nu alerge aiurea dupa oase verzi pe pereti, pentru ca, vedeti voi, ei sunt reprezentantii legii. Care lege spune ca linistea si ordinea  publica trebuie respectata de noi toti .Cat despre trecator, ce sa zic, si el a gresit! Nu te-apuci sa latri ca un caine oricum si oriunde ti se nazare.Latratul are si el regulile lui:  1.Nu se latra la un caine decat dupa ce ai fost muscat si ai dat in turbare. 2.Nu raspuzi la latrat prin latrat daca interlocutorul tau lucreaza in Politie ,Guvern, Parlament etc. 3. Nu se latra pe strada, poti face asta numai la tine acasa, in caz contrar vei fi suspendat cel putin doua meciuri. Ce zici? Care meciuri? Ma iei la misto? Eu scriam aici un articol foarte serios! Nu ma crezi ca vei fi suspendat? Mai omule, te inteleg , situatia de fata ti se pare ridicola, dar nu o lua in ras! Tu n-ai vazut ce-a patit  Becali cand a inceput sa latre?L-au suspendat sau nu? Pai veeezi ?!?