Disperată din cauza ca…. este prea frumoasă.

danabobs_25841300 danabobs1_79134800
O tânără blondă în vârstă de 21 de ani se plânge că are numai necazuri deoarece este prea frumoasă. Dana Adiva recunoaşte că a fost nevoită chiar să renunţe la şcoală deoarece colegele erau geloase pe ea şi îi făceau viaţa un coşmar

Dana, aspirantă la profesia de wrestling, şi-a povestit viaţa într-o emisiune de televiziune True Lives. Dana din Chicago a povestit cât de complimentată era în copilărie datorită frumuseţii ei, însă odată ajunsă la şcoală, lucrurile s-au schimbat în rău pentru ea.

„Primeam atenţie din partea tuturor băieţilor, iar fetele erau erau de geloase pe mine.”, a spus Dana, care într-un final a renunţat la şcoală.

Tânăra spune că până acum nu a avut şansa să găsească un iubit, deoarece nu era luată în serios.

„Sper să găsesc iubirea într-o zi, însă la felul în care arăt nu este uşor. Când sunt într-o încăpere simt cum toată lumea se holbează la mine.”, a mai povestit tânăra.

Ea a încercat să-şi ascundă frumuseţea, optând pentru culoarea brunet şi o pereche de ochelari, însă tot nu a ajutat-o. Ba mai mult, s-a şi îngrăşat şi tot nu a scăpat de eticheta pusă.

Într-un final, Dana şi-a dat seama că lumea trebuie să se schimbe şi nu ea.

„Cred că voi fi mai frumoasă cu sânii mari!”, a spus Dana, luând decizia de a-şi mări bustul

Sursa: realitatea.net

Putem adauga la frumusetea domnisoarei si modestia…. Imaginati-va cat de frumoasa ar fi daca ar avea un bust si mai mare!!!!

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lia
Lia
10 years ago

Wow… mama natură nu-i dreaptă. :)) Pfffff, moooorrrrr de invidie. Oare neuronii nu se pot mări? 😉 mie-mi pare că acolo i-a dat mama natură mai puţin… dar, mna, legea compensaţiei.

melanietoulouse
melanietoulouse
10 years ago

moi, aussi… ca am ochii verzi! 🙂 =)) eh si tu acu’, e amerloca, ceci explique cela… 😉

Mala
10 years ago

Hahahaha…i-auzi! Pai or s-o ajute sinii cei noi la wrestling ?
Sincer, daca-s invidioasa pe ceva la fatuca asta, atunci e dantura. Mereu am avut complexul danturii imperfecte desi-mi place sa rid de sa se vada si ultima masaluta de minte!

Mala
10 years ago

cred ca-s bune ambele variante pentru ca, accesorii respective, fie amortizoare, fie airbaguri, servesc altui scop perfect ancorat in realitatea ‘wrestlingiana’…hai ca-s rea acum! 😀

paul
10 years ago

Deci și frumusețea poate fi o problemă… cum se zice ce-i prea mult strică

illusion
10 years ago

Sa te plangi ca esti prea frumoasa! Cata neincredere in sine :)) Sincer vorbind, nu mi se pare atat de stralucita (invidie feminina :)) )

dordefemeie
10 years ago

Pai se plange ca se holbeaza lumea la ea si acum isi mareste sanii? Ideala solutie a gasit…

Naomikko
10 years ago

DOoamne Dumnezeule cata prostie…sa-mi fie cu iertare dar eu consider prostesti motivele pentru care sustine ca s-a lasat de scoala. ..Iar decizia de a-si mari sanii..este cu siguranta cea mai buna decizie a ei ..pacat!

slowaholic
10 years ago

😀 😀 😀 Unde nu-i cap, vai de balcoane. 🙂