De multi ani se vorbeste de o pastila care sa creasca apetitul sexual al femeilor, un fel de pastiluta albastra si pentru femei. Zis si facut, iar dupa sute de teste in sfarsit oamenii de stiinta au lansat pilula magica, Lybrido.
Tratamentul deja a ajuns pe piata in Statele Unite, insa cercetatorii se tem ca ar putea fi un pic cam prea eficienta si se gandesc serios sa-i diminueze puterea. Principala temere este ca femeia care ia un astfel de medicament ar putea deveni foarte agresiva din punct de vedere sexual si ar putea chiar deveni nimfomana, scrie un jurnalist de peste ocean care a evaluat pastila Lybrido. Prin nimfomana ar trebui sa se inteleaga o femeie care face tot mai mult sex, insa nu este niciodata satisfacuta – nu ca femeile de acest gen nu ar exista deja si nu se numesc nimfomane, ci doar in relatii cu barbatii nepotriviti.

Sursa:Unica.ro

Extraordinara, fantastica si nemaipomenita veste!!! Pentru barbatii ale caror sotii sufera de migrene aparute instant la ceas de seara, cand intunericul coboara. Si pentru cei ale caror sotii sunt intr-o permanenta stare de indispozitie feminina;ca si pentru cei ale caror sotii s-au transformat inghetari ambulanti,neafectati de incalzirea globala.Va bucurati? Si eu.Abia astept bancurile despre Lybrido

Tags: