Barbati, bucurati-va! S-a lansat Lybrido,“Viagra” pentru femei

De multi ani se vorbeste de o pastila care sa creasca apetitul sexual al femeilor, un fel de pastiluta albastra si pentru femei. Zis si facut, iar dupa sute de teste in sfarsit oamenii de stiinta au lansat pilula magica, Lybrido.
Tratamentul deja a ajuns pe piata in Statele Unite, insa cercetatorii se tem ca ar putea fi un pic cam prea eficienta si se gandesc serios sa-i diminueze puterea. Principala temere este ca femeia care ia un astfel de medicament ar putea deveni foarte agresiva din punct de vedere sexual si ar putea chiar deveni nimfomana, scrie un jurnalist de peste ocean care a evaluat pastila Lybrido. Prin nimfomana ar trebui sa se inteleaga o femeie care face tot mai mult sex, insa nu este niciodata satisfacuta – nu ca femeile de acest gen nu ar exista deja si nu se numesc nimfomane, ci doar in relatii cu barbatii nepotriviti.

Sursa:Unica.ro

Extraordinara, fantastica si nemaipomenita veste!!! Pentru barbatii ale caror sotii sufera de migrene aparute instant la ceas de seara, cand intunericul coboara. Si pentru cei ale caror sotii sunt intr-o permanenta stare de indispozitie feminina;ca si pentru cei ale caror sotii s-au transformat inghetari ambulanti,neafectati de incalzirea globala.Va bucurati? Si eu.Abia astept bancurile despre Lybrido

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Diana şi Dan
10 years ago

Aiurea. Exista şi înainte şi se chema Antinevralgic.

Diana şi Dan
10 years ago

Eu aşa ştiu. Că antinevralgicul combate cu succes celebrele dureri de cap ce sunt mama şi tata „lipsei de chef” în materie de apetit. În rest, n-am auzit pe nimeni să refuze.

slowaholic
10 years ago

Hahaaaaa! Grozav! Abia astept si eu bancurile. Cred ca vor fi o gramada. Probabil unele dintre ele vor fi povesti adevarate. 🙂 🙂 🙂

Mala
10 years ago

Hehehehe….o mare magarie! Mai bine ar face un Lybrido pentru al dumnealor barbatesc neuron, poate asa ar intelege ca o parte din asa-zisa ‘vina’ a femeilor sunt chiar jumatatile oficiale(sau ne-) din dotare! Cei de 4 minute oare ce-or face cu o femeie care ar lua pastila? Aoleo! Si-or plinge de mila si-ar cere ei steag alb si-un algocalmin.
Iar la capitolul nimfomanie, sa mai citeasca domnu’ redactor literatura de specialitate inainte de-a scrie despre asta.
Oare cum o fi evaluat scribul de peste mari si tari celebra albastruta? O fi dat careva cu el de pereti de l-a vlaguit din virful degetelor de la membre pina-n ultima sinapsa neuronala? Hai parol ca a tratat subiectul in asa fel incit l-a facut doar pentru rating si nimic mai mult.

Mala
10 years ago

Mai mult decit inteleapta atitudine desi cred ca ar ramine doar la stadiul de teorie! 😀

melanietoulouse
melanietoulouse
10 years ago

exista(u) deja nimfomane… 🙂 în rest, pofta vine mâncând… 😉 Mi-amintesc de-o butada a lui Coluche:”Il n’y a pas de femmes frigides. Il n’y a que de mauvaises langues…” 😀