Horoscop pentru femei : Hai la agăţat! Sfaturi

Ai chef de nebunii şi nu ştii de unde să găseşti un tip dispus să te satisfacă pentru o noapte? Vrei să agăţi şi să te distrezi, fără angajamente şi responsabilitatea unei relaţii? Iată unde trebuie să îl agăţi pentru o aventură de o noapte, în funcţie de zodie

Berbec

Dacă eşti berbec, deja ai încercat aventurile de-o noapte şi ai ceva experienţă când vine vorba de agăţat prin baruri. Dacă tot te-ai plictisit să le cumperi bere tipilor hot din cartierul tău, ce spui de o aventură nouă? Cel mai bun loc pentru femeia berbec în care poate agăţa o aventură de o noapte este un oraş nou. Ia o noapte de cazare în Cluj sau Timişoara şi vezi ce bărbaţi sexy oferă ţara noastră.

Taur

Tu eşti mai timidă din fire şi nu eşti genul care să agaţe tipi prin discoteci şi pub-uri. Pentru că ai chef de nebunii şi eşti prea demnă să îl suni pe fostul cu care ai rămas prietenă, cel mai bine este să găseşti un tip cu aceleaşi hobby-uri. Dacă eşti pasionatăd e ceva, prinzi mai mult glas şi devii mai sexy, prin încrederea de care dai dovadă. Aşa că ia-ţi inima în dinţi şi înscrie-te la un curs de limbi străine. Roagă-l pe cel mai hot bărbat din cameră (chiar şi profesorul) să te ajute la ..exerciţiile orale.

Gemeni

Tu nu ai probleme nici cu curajul de a aborda un tip, nici de a ştii ce să spui când agăţi o aventură de o noapte. De fapt, femeia gemeni rar are o relaţie serioasă, tocmai pentru că este foarte bună la agăţat. Dacă vrei să încerci ceva nou şi atipic pentru tine, mergi la o bibliotecă publică. Deşi tipii de aici s-ar putea să pară tocilari şi plictisitori, nu îi judeca după aparenţe. Alege un bărbat cu care nu ai ieşi în mod normal şi agaţă-l elegant, în şoaptă. Seara va fi mai fierbinte decât crezi. Ştii cum se spune în popor: mutu’….

Rac

Pentru că eşti romantică incurabilă şi nu încerci niciodată să ieşi din zona de confort, trebuie să iei măsuri. Dacă te-ai decis să ai o aventură fulgerătoare şi să domini un bărbat pentru o singură noapte, mergi într-un club de swingeri. Chiar dacă nu ai pereche, mergi cu un prieten bun, s-ar putea să descoperi nişte plăceri nebănuite şi noi talente ascunse în patul bărbaţilor însuraţi.În fond, nici nu aveai nevoie de cineva care să te sâcâie a doua zi cu telefoane…

Leu

Nicio leoaică care se respectă nu a ajuns la maturitate fără să fi avut câteva aventuri de o noapte. Pentru că ai agăţat tot ce mişcă şi respiră în oraşul tău, prin baruri şi cafenele, încearcă ceva nou. Ieşi la agăţat şi încearcă să pari timidă. Ocheşte un tip hot la cinema şi aruncă-i priviri furişe pe tot parcursul cozii la nachos. Dacă se aşază lângă tine, ai grijă să fiţi pe rândurile din spate, poate aveţi aventura de-o noapte chiar acolo.

Fecioară

Tu eşti calculată şi nu prea faci lucruri spontane, dar vara asta vrei să-ţi faci de cap şi să ai o aventură de o noapte? Ei bine, ar trebui să te duci la gară, să te urci în primul tren cu doar un rucsac în spate şi să vezi unde ajungi. Comandă un pahar de vin roşu în primul bar şi fă-ţi de cap, lasă noaptea să te conducă în patul unui străin. Nu-l întreba cum îl cheamă şi emrgeţi la un hotel, nu la el acasă.

Balanţă

Tu ai mai încercat de câteva ori să agăţi tipi de tot felul, dar niciodată nu ai avut curaj să iei unul acasă la tine. Fă-ţi de cap vara asta şi găseşte un tip complet diferit de toţi cei cu care ai flirtat până acum. Trebuie să ai şi tu o aventură de o noapte până să te aşezi la casa ta. Încearcă un water park sau orice parc de distracţii. Măcar vei ştii sigur că e un tip amuzant.

Scorpion

Tu ai avut destule aventuri de-o noapte şi ideea unui tip nou ţi se pare deja banală? Ei bine, poate ar trebui să încerci să ieşi din zona de confort şi să agăţi un tip la care nu te-ai uita în mod normal. Fie că este vorba de un macho cu bluză decoltată, un hipster cu bicicletă retro, un tip la costum, la o terasă de fiţe sau un rocker pletos care bea vodkă, îndrăzneşte să schimbi tiparul şi nu vei regreta.

Săgetător

Recunoaşte: ultima dată când te-ai gândit să ai o aventură de o noapte erai la munte, în Vamă, într-o excursie în străinătate sau la o petrecere unde nu erai invitată. Acă prea multe aventuri te-au obosit fizic, asta nu înseamnă că nu poţi să ai o nouă aventură la orizontală. Ce zici să îţi încerci norocul cu un tip sexy de la birou? Dacă firma în care lucrezi nu permtie relaţiile între angajaţi, nu e nicio problemă, nu ai pornit după o relaţie. Sigur există un tip la departamentul de IT sau la contabilitate care îţi face cu ochiul.

Capricorn

Ultima oară când ai vorbit despre agăţat erai încă în liceu şi acum consideri astfel de activităţi „prea copilăroase”? Capricornii se ştie că sunt mai serioşi din fire şi că nu prea ies la vânătoare de aventuri de o noapte. Fă-ţi de cap vara asta şi mergi pe o situaţie sigură: o aventură cu un tip pe care îl laşi să te agaţe într-un club. Nu cere mutle detalii şi pleacă dimineaţa înainte să se trezască, astfel nu e nevoie să porţi conversaţii incomode. E doar o noapte, simte-te liberă şi sexy.

Vărsător

Atât de agitată ai fost în ultima perioadă, că nici nu mai ţii mitne când te-ai aranjat să ieşi în oraş, la agăţat? Ei bine, dacă ai impresia că programul încărcat îţi sabotează viaţa, treci la fapte. Contramandează toate şedinţele, lasă pe săptămâna viitoare toate proiectele pe care ai vrut să le lucrezi în weekend de acasă şi mergi la o prezentare de modă sau o expoziţie de artă. Sigur vei găsi un tip deştept cu care să-ţi ocupi ziua şi, de ce nu, noaptea?

Peşti

Tu te apuci mai greu de agăţat, pentru că obiectivul tău principal este să-ţi găseşti jumătatea. Dacă stai şi visezi la prinţul fermecat, uiţi de corpul tău, care are nevoie de o viaţă sexuală activă. Lasă visarea, lasă teama şi ieşi în lume să găseşti un tip super sexy pentru doar o noapte. Nu contează că nu e chiar genul tău, dacă l-ai întâlnit la sală şi arată beton, măcar te vei simţi destul de sigură pe tine cât să-l vrăjeşti spre pat. Restul se va descurca şi singur.

Autor: Diana Zagrean

Sursa: Unica.ro


Nu ne spune autoarea la ce categorie de varsta se aplica sfaturile… . Or fi mergand si pentru bunicile disperate de urletele zilnice ale nepotilor? Dar pentru babele obosite de barfa din fata blocului? Barbati,fugiti! Se anunta o avalansa de agăţat si agăţari si agăţatori, urmare a celor citite in stele de Diana Zagrean. Ea in ce zodie o fi??? O fi maritata?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
melanietoulouse
melanietoulouse
10 years ago

Sunt „Cappy”-capricoarna (de ianuarie), da’ nu m-am recunoscut neam de loc în acea descriere… 🙂 Poate pen’ca am „ascendent”(personalitate&temperament) „leu”(leoaica!)… 😉
Sanatate si-o zi senina, dupa planu’ si placu’ dvs… Amicalement, Mélanie

melanietoulouse
melanietoulouse
10 years ago

optez pentru a doua varianta… 😉 Btw, cred în psiho-astrolgia stiintifica personalizata, nu în cea generala si generalizata… am vazut câteva teme astrale efectuate de astrologi cu zeci de ani de experienta de-am ramas „bouche-bée”… 😀

illusion
10 years ago

Nici mie nu mi se potrivește!

illusion
10 years ago

:)) dar deloc nu se potriveşte!