Clarvazatoarea si depresia

Fostul soţ al artistei Mădălina Manole unde a vorbit despre viaţa lui după tragedia ce i s-a întâmplat.
Petru s-a arătat vizibil deranjat de acuzaţiile diveşilor oameni de prin ziare, inclusiv cele ale clarvăzătoarei Carmen Harra.
La un moment dat, aceasta a intrat în direct, prin legătură telefonică şi a spus: „Eu şi Petru avem ceva în comun – eu mi-am pierdut soţul, el soţia, numai că eu m-am luptat pentru soţul meu, în schimb el nu s-a luptat pentru soţia lui.
Depresia este o boală grea, iar oamenii care suferă de asta au nevoie de ajutor. Nu ştiu ce s-a întâmplat în acea casă, el trebuie să trăiască cu asta pe conştiinţă.
Eu spun că Mădălina nu s-a sinucis. Eu am vorbit cu ea după moarte, pentru că eu cred că lumea de dincolo vorbeşte. Mădălina nu s-a sinucis!”
Mai mult, ea l-a ameninţat pe Mircea: „Dacă mă mai faci infractoare o să’ ne vedem în tribunal!
Şi te chem în America, scumpul meu, pentru că în România văd că lucrurile nu se rezolvă”.

Sursa:Cancan.ro

Telenovela nu s-a incheiat. Cand ai un subiect care a adus la un moment dat audienta, te dai de-a dura sa-l mentii in actualitate cat mai mult timp.Cum altfel decat punand pe unul si pe altul sa-si dea cu parerea? Iar daca vine o vreme cand nu mai ai pe cine ataca, deschizi subiectul si faci doua persoane sa se incaiere , stimulezi invitatul la datul-cu-parerea sa abereze si te-ai facut cu cateva minute bune de emisiune. Si daca invitatul este Carmen Hara, ai pus-o! Cine abereaza mai frumos ca dansa? Zice: ”Eu am vorbit cu ea după moarte, pentru că eu cred că lumea de dincolo vorbeşte” Poi ori vorbesti cu mortu’, ori crezi ca mortii vorbesc? Hotaraste-te,mama,ca ne-ai zapacit.Noi te credem ca tu crezi, doar ca nu te-om face nebuna acu’!Depresiva, da, cam esti.Din moment ce multa lume crede ca tu crezi ca mortii vorbesc,nu sunt io in masura sa te contrazic.Dar, totusi, cred ca ne-ar fi mai bine ca tu sa crezi ca ei vorbesc dar sa nu ne spui si noua, ca sa nu ne bulversezi. Nu de alta, dar ce ma fac daca mortii mei nu vor sa vorbeasca cu tine si-ti trag vreo injuratura ca le-ai deranjat somnul de veci? Pe cine dai in judecata pentru injurii, pe mine,mostenitorul,nu? Si-uite-asa o sa ma trezesc cu cine stie ce proces fantoma si vreo reclamatie cu iz de cimitir.Cum libertatea de exprimare e legala pentru cei vii , nu vad de ce n-ar fi si pentru cei morti,mi-ai spune domnia-ta. Deacord, dar din moment ce numai matale ii auzi si le vorbesti ,se cheama ca ai nevoie de ceva consiliere psi… .Asa cum am nevoie si eu , din moment ce scriu ce scriu 🙂 Stii vreun spital bun prin America ?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
adelinailiescu
11 years ago

Eu cu mortii nu vorbesc dar ei cu mine da. Si unii chiar sunt cicalitori, nu pot sa-i fac sa taca, o tin una si buna cu tenebrele lor. Madalina Manole nu m-a contactat inca, dar, ma rog, eu nu-s celebra ca madam Hara sau vrajitoarea Melisa. Maitrece ceauseasca din cand in cand si-mi aminteste ca „o sa ne judece colegii ei”..:))
ps. La Balaceanca o fi cu programare?

Diana şi Dan
11 years ago

La Mulți Ani !, doar zile fericite și pline de iubire îți dorim, alături de cele mai calde și sincere urări de sănătate și împliniri în viața profesională și socială !
Acesta este un mesaj „clasic” pe care nu numai bunul simț ci și aprecierea pe care o simțim în ceea ce te privește, transformă „corvoada” și „rutina” trecerii prin astfel de aniversări într-o plăcere reală și sinceră.
Dar dacă, din motive independente de voința ta și-a noastră, urările noastre nu te vor găsi în cea mai bună dispoziție sau stare sufletească, dacă feluritele și de multe ori nemeritatele amprente ale vieții nu te-au atins în ultimele zile într-un mod tocmai fericit, te rugăm să crezi, și să speri că TREBUIE să existe o lege a compensației, o lege care va face să vină și o zi începând cu care, toate anotimpurile să îți devină calde primăveri, învăluite în parfum de flori de câmp și începând cu care toate zilele să îți devină fericite și pline de iubire zile de „8 Martie”.
Cu drag, Diana și Dan.

Silving
11 years ago

Haha,si pe mine m-a amuzat cand am citit articolul asta in Can-Can.