Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Diana şi Dan
11 years ago

Ai un talent aparte, trebuie să recunosc, de a posta ziceri care pe mine unul mă intrigă. Ai început de dimineaţă, ţii neapărat să încheu ziua astfel. Cum pisicii mei vine chestia asta : „Nimeni nu pierde pe nimeni”. Nu, zău ??? 🙄 Când, Doamne fereşte, se întâmplă să pierzi pe cineva drag (pe tovarăşa aia cu coasa o am în vedere când spun asta) se cheamă că de fapt nu ai pierdut nimic fiindcă nu … l-ai posedaaaat ??? 👿 Nu posedăm bunici, părinţi, prieteni, oameni care ne sunt dragi ? Halal experienţă a libertăţii. Şi cum îţi iei adio ? Le spui : „Ia mergeţi voi puţin pe lumea ailaltă, că io am chef să mă simt puţin mai liber.” ?

Maria
11 years ago
Reply to  Diana şi Dan

sigur nu posedam pe nimeni sau asa ar fi bine de inteles,pentru ca daca noua ne dam libertatea gandurilor,a trairii (categoric nefacand referiri la o viata haotica, cum se incumeta unii sa vada viata neingradita),de ei , ceilalti ne bucuram in masura iubirii daruite.Cu ei vine firescul in viata noastra. Adica,atata vreme cat te nasti dintr-o mama si un tata ,care la randu-le s-au nascut la fel,pe ei nu-i posezi,pe ei ti-i da efectiv „viata” pe care o primesti de la ei … Iar de pierdut,nu*l pierzi nicicand pe cel drag,doar intruparea fizica are o durata mai scurta si te face sa nu-l mai vezi ,sa nu-l mai simti tactil ,insa iubirea ta va dainui……cu alte cuvinte,sa ne bucuram de iubirea ce-o putem impartasi,nu de dorinta posesiunii care ingradeste multe iubiri de tot felul,intre noi ca fiinte(parinti,copii,bunici,iubiti)

Dan (Diana şi Dan)
11 years ago
Reply to  Maria

Eeeeei … 😈 Eu şi cu patroana blogului ăstuia ne mai înţepăm amical tocmai pentru că insistă să-mi facă viaţa amară cu astfel de postări „adânci”. Că ‘mneaei se dă rotundă prin târg că încearcă să ne smulgă zilnic zâmbete şi în schimb nu face decât să ne bage în ceaţă uzând de meandrele concretului. 👿 Thanx anyway ! 😆 Amu’ bag seama că nici nu-i pe-acasă, cine ştie pe unde umblă creanga şi noi ne „certăm” aici pe „posesiuni”.

Mishuk
11 years ago

Norocul lui că nu e român și că nu trăiește în România. Dar chiar și așa s-ar fi descurcat… Românii trăiesc zilnic telenovele… și deși e la mii de km de noi…cărțile lui prind și surprind pe piața noastră… deși nu-mi place să o recunosc i-am citit 11 volume… povești simpluțe dar cu priză….

succesulpe
11 years ago

Coelho, cati te citesc si din cei care te citesc, cati inteleg. Stiu ca nu poti sa imi raspunzi acum…