Mă bag.Vii?

E vineri. Din păcate, vremea se plouă, norii este negri, câmpiile e ude și io am niște nervi. Tot negri. Mă rog, n-am vrut să-i asortezi la nori, dar întâmplarea face să trec printr-o perioadă în care aș da în cap, așa, for fun, primului venit. Nu c-aș avea ceva împotriva oamenilor vii, da’ toți ie proști și-mi dilată emisfera nordică a firavului meu neuron plouat și negru și el, tot ca norii de azi. Învăluită în negura asta de idei, vreau să vă transmit că mă (în)scriu la ediția cu numărul… care este, a competiției Superblog 2019.

De ce? Pentru c-am încercat să mă încriu la aia din 2144 da’ astrele au zis că nu pot scrie decât oamenii vii, adică ăia care încă mai respiră. N-am înțeles ce-are-a face una cu alta dar, ca un om ce respectă niște reguli ale competiției, scriu acilișea că intru la joc.
Acu, fie vorba-ntre noi, n-am în plan să câștig, la capitolul creativitate stau exact cum stă o curcă în stiva de lemne, gramatica a divorțat de mine imediat ce mi-a văzut mutra iar coerența-mi face figuri când îi e lumea mai dragă cititorului. Da’ nah, simt io așa, că am talent. Bine, înscrierea în concurs i-o datorez și nevoii mele a mă da-n spectacol, nevoie care a fost mai intensă decât glasul firav care-mi șoptea c-aș putea sta în banca mea pentru că scrisul nu-i chiar pentru toți.

Deci, prin urmare și ca concluzie, alerg, a câta oară, după o iluzie: aceea că dacă vrei, deși n-ai cu ce, poți! Și cum eu am cu ce ( am blog, sîc!), mă bag! Vii?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Grig
4 years ago

Nu am vrut să mă bag în seamă cu SuperBLOG până acum deoarece am impresia că e prea mult tărăboi pentru nimic, dar poate că ar trebui să încerc să văd ce și cum!

Domnu' Roz
Domnu' Roz
4 years ago

Eu as veni, dar le stric neuronii celor care jurizeaza cu ce scriu eu… pam, pam

Domnu' Roz
Domnu' Roz
4 years ago
Reply to  Domnu' Roz

ar fi o treaba. daca se vorbeste despre masina de spalat… vorbesc despre cat de rezistenta este masina de spalat atunci cand facem sex… cu detalii. cati o sa-si mai cumpere… ehei

Domnu' Roz
Domnu' Roz
4 years ago
Reply to  Domnu' Roz

stiu asta, dar fata lor ar face toti banii cand vor vedea un astfel de material.

Domnu' Roz
Domnu' Roz
4 years ago
Reply to  Domnu' Roz

credeam ca le pot face o surpriza… erotica

nicoletaliana
4 years ago

Multă baftă Ioana!

Mona
4 years ago

Mult succes, Ioana! Te voi citi cu mare drag! Și știu că vei face o treabă foarte bună! ?

De la sex la dragoste
4 years ago

bafta sa ne fie !!!
Pe Florinache poate il trag io de maneca sa mai imbrace nitel un blog si apoi sa participe cu el. Nu cred ca vrea sa stie cate apostrofe/apocrife/injuraturi si alte cele mi-am luat pentru scrierile mele. Ba chiar au vrut sa ma descalifice ptr un cuvant. Ba nene, pudici ca ici sa nu vazui decat la babele din Vaslui.