Iată ce lucruri tabu te pot ajuta să-ți surprinzi partenerul în dormitor

Viața de cuplu nu este mereu ca în povești. Stresul cotidian și rutina zilnică ne pot afecta relațiile mai mult decât am crede, astfel că este nevoie de multă determinare din partea ambilor parteneri pentru a nu lăsa problemele de zi cu zi să aibă un efect negativ asupra lor, ca pereche.

Și, pentru că indiferent cât de tabu ar rămâne capitolul vieții intime, toată lumea știe că momentele în doi, din dormitor, au o influență enormă în ceea ce privește fericirea ambilor parteneri. Mai mult decât atât, numeroase studii atestă faptul că este bine ca, din când în când, să apelăm la diferite lucruri ceva mai picante, care să întrețină aprinsă flacăra pasiunii.  

Așadar, atunci când simțiți că rutina își pune amprenta asupra vieții voastre de cuplu, dați la o parte orice prejudecăți și găsiți o soluție ceva mai incitantă, care să condimenteze lucrurile în dormitor.

S-ar putea să fiți surprinși de cât de multe variante aveți la dispoziție. Iată 2 dintre cele mai populare:

Jucăriile erotice

Deși multă lume are anumite rețineri atunci când vine vorba despre introducerea, în momentele intime dintre doi parteneri, a unor astfel de obiecte menite tocmai să provoace plăceri și trăiri unice, jucăriile erotice ocupă un loc fruntaș în topul vânzărilor de produse sexuale.

Mai precis, studiile arată că, la nivel mondial, una din cinci femei deține un vibrator iar încasările obținute din vânzarea vibratoarelor sunt duble față de cele obținute din vânzarea prezervativelor.

De altfel, nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că vibratorul este cea mai populară jucărie erotică din lume, reinventată atât de mult în ultimii ani încât, în ziua de astăzi, se regăsește în diferite forme și cu numeroase funcții, care mai de care mai inventive și mai… jucăușe. Tot ce trebuie să faci este să apelezi la un sex shop și să ai suficientă răbdare să consulți întreaga gamă de astfel de produse, astfel încât să găsești ceea ce crezi că te atrage cel mai mult.

În București, spre exemplu, primele magazine erotice au fost deschise în urmă cu peste un deceniu, iar unele dintre ele este Erotica, pe care îl găsești în 4 locații fizice, precum și pe site-ul erotica.ro. Aici găsești o gamă variată de jucării sexuale și vibratoare din care poți alege produsul pe care îl consideri potrivit pentru momentele voastre intime.

Costumele sexy

Tot pentru a aduce mai multă pasiune în viața de cuplu, poți încerca înlocuirea simplei pijamale cu o costumație sexy care te va transpune într-un rol incitant. De la asistentă sexy, până la polițistă sau Crăciuniță, poți alege orice crezi că va încinge atmosfera în dormitor!

În oferta magazinelor erotice, de asemenea, vei găsi o mulțime de astfel de produse, astfel că tot ce trebuie să faci este să hotărăști ce rol ți-ar plăcea să îndeplinești și să-ți surprinzi partenerul în cel mai provocator mod!

Apelează la erotica.ro pentru a te „înarma” cu cele mai incitante produse destinate vieții de cuplu, și oferă-i iubitului tău o surpriză la care mai mult ca sigur nu se va aștepta. În plus, ai la dispoziție inclusiv varianta de a face împreună cumpărăturile, idee care, pentru el, de asemenea va fi deosebit de sexy.

Intră pe erotica.ro și alege jucării sexuale și produse erotice de cea mai bună calitate,  bucurându-te de confidențialitate garantată și prețuri accesibile.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments