STRATEGY AND INNOVATION – BENEFICIILE UNEI CERTIFICĂRI INTERNAȚIONALE

Expertiza în strategie și inovare este un atu din ce în ce mai căutat la managerii și antreprenorii cu peste 5 ani de experiență în domeniu.

Motivul?

E nevoie de coerență la nivel organizațional, de un plan de acțiune bine stabilit, de o viziune clară și de capacitatea de a veni, în mod constant, cu ceva nou. Cu alte cuvinte, strategie și inovare. Cei doi termeni sunt mai mult decât simple caracteristici ale mediului de project management. Sunt un mod de gândire, o stare de spirit care trebuie integrată în cultura organizațională.

Pentru a contura o imagine de ansamblu, iată câteva beneficii ale certificării internaționale în Strategy and Innovation:

 

  • Specializarea în strategie și inovare este un adevărat atu într-o organizație

 

Cei care au avut un minim contact cu managementul organizațional, probabil știu că nu este atât de simplu să creezi o strategie coerentă, pe termen lung. Mai mult decât strategia propriu-zisă, este destul de dificil să îți formezi un anumit sistem de gândire, astfel încât să poți analiza lucrurile dintr-o perspectivă strategică.

La fel de greu este și să stimulezi creativitatea într-o organizație unde rigoarea și rutina sunt, în aceeași măsură, necesare. Crearea unui mediu propice inovării se poate dovedi una din cele mai complicate și complexe sarcini. Mai ales într-o organizație unde ordinea, disciplina și rigoarea sunt puse la loc de cinste și par să nu facă pereche bună cu creativitatea și inventivitatea.

Un manager care poate transforma toate aceste provocări în performanță organizațională își va găsi cu siguranță locul într-o companie de renume.

 

  • Strategy and Innovation – un mod de gândire care te ține mereu cu un pas înainte

 

Dacă ai ajuns în punctul în care ai deja peste 5 ani experiență în management sau antreprenoriat, probabil ai înțeles că volumul de cunoștințe acumulate nu este direct proporțional cu succesul. Fie că vorbim de banking, construcții sau IT, experiența este un criteriu esențial, dar nu suficient pentru a scoate un business din anonimat sau pentru a-l menţine în top.

Într-o piață din ce în ce mai antreprenorială, devine destul de dificil să te diferențiezi și să răspunzi în mod constant nevoilor consumatorului cu ceva nou. Conform unui studiu realizat de Global Entrepreneurship Monitor, peste jumătate din populația României preferă să fie pe cont propriu și alege antreprenoriatul drept cea mai bună alternativă de carieră. Destul de multă concurență, nu?

Dată fiind situația actuală, rolul inovării și al dezvoltării strategice a produselor și a piețelor noi este pus la loc de cinste. Așa că, dacă îți place să fii mereu cu un pas înainte, să anticipezi din timp nevoile și oportunitățile și să găsești mereu cea mai bună soluție, te vei hotărî cu siguranță să investești într-un curs de Fundamentals in Strategy and Innovation.

 

  • Specializarea în strategie și inovare îți va schimba perspectiva asupra lucrurilor

 

Câteva ore cu trainerii potriviți s-ar putea să-ți schimbe cu totul perspectiva asupra lucrurilor. Un curs de specialitate îți dă posibilitatea să ai contact cu experiența practică și teoretică a unor persoane cu expertiză în domeniu. Atâta timp cât te asiguri că trainerul care ține cursul are peste 10-15 ani experiență, cunoștințe solide și studii de top, investiția într-un astfel de curs îți va aduce numai de câștigat.

În plus, un curs de specialitate are o componentă practică foarte solidă. Metoda de predare este una dinamică și interactivă, bazată pe simulări și jocuri, astfel că ai toate șansele să înțelegi cum se aplică teoria, în funcție de fiecare situație în parte.

Având în vedere că în domeniul managementului sunt la mare căutare certificările internaționale, ar fi bine să investești într-un curs care îți oferă o astfel de diplomă recunoscută și peste hotare. Spre deosebire de diplomele universitare din sistemul românesc, o certificare internațională îi garantează angajatorului că deții un nivel avansat de cunoștințe, comparabile cu standardele internaționale, dar și că ai capacitatea de a le aplica într-un mediu profesionist.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments