Let’s play Spring Superblog

Oamini buni și răi! Începe SpringSuperblog 2017. Și nah, că tot n-am timp nici să una-alta, nici să una-alta,  vă anunț prin prezenta oficială declarație pe proprie răspundere că-mi  înscriu blogul în competiție. Și tot pe proprie răspundere declar c-o să mă străduiesc din toți rărunchii să-mi pun ultimul neuron rămas în viață la muncă. O să-l scol cu noaptea-n cap, îl coafez și-l pun la treabă, poate-poate mai învie și alții. Dacă nu învie nu-i bai, o am pe Aricica Dolly. Ea va scrie articolele, eu, Comentatorul, o voi supraveghea doar.

Cine este Aricica Dolly?

Un arici! E fetiță, are un an și jumătate (Ups! Regulamentul zice ceva de 14 ani? ), e părâcioasă, băgăcioasă, curioasă, vorbește mult, înțeapă, mușcă și se alintă. Și va face toate astea și la Superblog. Cu voia lui Doamne-Doamne al aricilor, va învăța odată cu voi ce fac produsele sponsorilor și cum și când se folosesc.

De ce Aricica Dolly și nu eu?

Pentru că se presupune că Superblogul este, înainte de toate, o competiție de blogging creativ. Nu de advertoriale seci, nu de comunicate de presă. Ori dacă-i vorba de creativitate, să fim creativi, zic! De-aia Aricica Dolly și nu eu.

De ce nu stau în banca mea?

Pentru că îmi place banca Superblogului. Am mai participat și, la fiecare ediție, am ieșit pe plus. Am câștigat prieteni și experiență. Trafic și, implicit, cititori. Minusuri? O, da! Nervi, stres, și alte alea. Care, la final, nu mai contează. Se evaporă odată cu mulțumirea de a fi dus la capăt competiția.

Ce-mi propun să câștig?

Ăăăă, habar n-am. Nu mi-am propus nimic. Nu am în vedere un câștig material, nici un anume loc în clasament. Pentru mine e un joc. O joacă. Și așa va rămâne. Bine?

Cam atât. Ne citim începând cu 1 martie, odată cu prima probă.

Let’s play!

 

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Racolța Petru
Racolța Petru
7 years ago

Mult spor și numai note mari! 🙂

Radu
Radu
7 years ago

Le place aricilor la mare? Păi, ce să zic? Te aştept la gală!

Natural
Natural
7 years ago

Spor intepator 🙂

Poteci de dor
Poteci de dor
7 years ago

Să fie cu baftă pentru Aricică!
Ţin pumnii!