Sex, afrodisiace și muște

Azi am chef să vorbesc despre sex. Sex, afrodisiace și muște. Știți voi ce-i ăla sex,  activitatea aia care are ca scop principal facerea de copii. Principal pe dracu! Cum măh să fie principal, când o femeie din zilele noastre, că pân’ la urmă ea îi naște, face într-o viată, hai să zicem in medie, trei copii și sex de… să zicem, tot in medie, trei ori pe săptămână? Nu, sexul nu se face doar în scopul ăsta. Facem sex pentru a obtine plăcere, facem sex din dorința de a ne mulțumi partenerul, facem sex de plictiseală sau pentru că avem nevoie să ne deșertăm energia acumulată peste zi. Putem trăi fără el și nu prea. Oricum, nu toți.

Vorbim deci, despre futut.

Dacă nu vă este cunoscut termenul, căutați-l in DEX, veți găsi următoarele definiții: fúte (fut, futút), vb. – A copula. A avea raporturi sexuale.  A obliga pe cineva la eforturi prea mari . A freca. A certa.  A înșela.  a fute la cap sau la icre sau la melodie) A agasa. A plictisi. A(-și) fute timpul (sau vremea) A pierde timpul (vremea).

Fie că-i spuneți ”dragoste”, ”sex” sau futut, această activitate este, după mâncat și somn, vitală pentru perpetuarea vieții. De-a lungul timpului, omul a descoperit diverse metode pentru a-și imbunătăți tehnica și diverse metode pentru a prelungi actul în sine. Ca să nu mai vorbim de medicamentele care măresc potența la bărbati dar și libidoul femeilor.

Totuși, nu doar cele două exemple ”ajută ”. Afrodisiace sunt multe și le găsim peste tot, inclusiv în natură. Țelina, pătrunjelul, morcovul ( a, nu, ăsta nu, mă scuzați, eram cu gândul la o ciorbă), rădăcina de mandragora… . Cum ce-i aia? Da’ de unde dreaq vreți să stiu eu? Am citit undeva că-i bună, cică rădăcina asta e afrodisiacă fiindcă seamănă cu picioarele unei femei, de-aia vă zic de ea. Mă rog, stați să vă mai zic câteva afrodisiace, poate aveți vreun prieten în impas:  iepurele, creierul de vrabie, musca spaniolă și scoarța de copac. Na că v-am zis!

Acu’ inainte să vă apucați de omorât vrăbii și fugărit iepurii, vă recomand să începeți cu jupuirea copacilor. Nuu, nu contează ce fel de copac e, ronțăiți oleacă de scoarță ca să nu fiți nevoit să imitați fuga iepurelui când vă veți afla in preajma vrabiei doritoare de… mandragora. Ăh? Ce dreaq zic io aicea? Mda, presupun că ați prins șpilu’. Am vrut să mă exprim mai… plastic, v-am simțit oleacă zbârliți de când v-am zis treaba cu fututul. Ce era cu musca spaniolă? Cică are ceva cantarină in ea! Acu’ nu dați năvală în Spania că nu prea sunt muște multe, le-au mâncat spaniolii pe toate, nu mai găsesti decât de-alea care se adună la rahat.

De unde am luat toate informațiile astea? De colea. Asta ca să nu spuneți c-am inventat io ceva. Nu, n-am inventat nimic. Dar vă pot da niște sugestii de imbunătătit activitatea cu pricina. O picătură de mister, un gram de imaginație, două vorbe frumoase, un pic de tandrețe, pot face minuni. Asta dacă nu cumva ești genul hai să ne futem că mi s-au umflat coaiele. Atunci da, o să ai nevoie de afrodisiacele de care ți-am spus mai sus și de multe altele, inclusiv o Dunăre și o mare, să te spele de înjurăturile pe care o să le culegi din gura partenerei. Sau, mă rog, poate nu… . Asta depinde și de parteneră.

Mno, atât am avut de spus despre sex, afrodisiace și muște. Deși ar fi trebuit să tac. Da’ mă mai trezesc și io vorbind. Scriind, de fapt.

 

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fabiola Ion
Fabiola Ion
7 years ago

Ai uitat de… usturoi. Cică e un afrodisiac puternic. Cu condiţia să nu săruţi sau eventual să respiri. :)))

ivy
ivy
7 years ago

Cica exista un organ care este cel mai erotic si dotat cu multi cm de IQ prepara un afrodisiac pe care-l exporta americani pe bani grei si asta-i motivul scaderii natalitatii la romani, ca au plecat organele dotate in America. :)))

em
em
7 years ago

Am râs… am vrut să comentez și mi-am spart creierii până am găsit unde. Mi-a trecut de râs cât am bibilit pe aici. Super haioasă ești. Ai pus punctul pe toate iiii-urile și jjjj-urile și u-german… Vinul roșu?! Eeeee?

Călător prin viață
Călător prin viață
7 years ago

Vai mămică ce le zici :)) Deci dacă văd pe careva ronțăind un copac, să știu de ce.. :))

Poteci de dor
Poteci de dor
7 years ago

Spune şi tu de iarbă verde că rămânem fără păduri. Scoate populaţia la păscut 😀

Alex
Alex
7 years ago

Ha, ha, ha! 😀 Și uite așa se rezolvă problema natalității la români! Dacă ar fi puțin mai deștepți politicienii noștri (dar nu sunt deloc), ar pune la punct o politică serioasă pentru stimulat dragostea/natalitatea la români. Că le place activitatea asta! Și ar fi mai fericiți, nu posomorâți și veșnic nemulțumiți!