Hai la vot!

Mergând pe linia ai lor sunt hoti, proşti, şpăgari, îmbogăţiţi peste nospte, ai nostri cinstiţi, şcoliţi, experţi şi deţin secretul laptelui de pasăre, s-a mai dus o campanie electorală.
N-am prea fost pe fază să văd cine cu care s-a balăcarit, am urmărit nişte dezinfectanți diluaţi, inundațiile ş-un accident cu iz de putregai, dar am aflat de pe Facebook  preferințele unora, aşa că, somn liniştit, câstigă tot ăia, iar la vot se duc tot pensionarii. Doar nu ne-om apuca acum să ne ducem cu mic, cu mare, să stampilăm hârtiile alea când putem merge la un fum de grătar ş-un mic cu iz de bere.
Totuşi… unui singur candidat aş vrea sã-i urez succes, pentru că e corect, săritor, a făcut şi-şi va face datoria cu brio. A, şi mi-e frate, adică mama lui şi mama mea au fost una şi aceeaşi.  Mai ales pentru că mi-e frate. Nu ştiu io exact pentru ce partid mai candidează, (că astea se tot scindează, se rup, se aliază) sincer, nici nu l-am întrebat, ştiu doar că începe, ca toate, cu P (de la partid, nu fiţi vulgari!). Deci, succes frate,  la încă un mandat de dus la capăt cu succes! Nu îi urez mai multe că cică s-a termunat campania şi nu-i voie să mai faci reclamă candidatului preferat.
De restul, cum nu-mi sunt frați,  nu mă interesează. Să-i ia gaia, să fie sănatoşi pâna s-or îmbolnavi şi şpăgoşi până vor fi prinşi cu mâța-n sac. Dac-o mai fi vreunul rătăcit, cu intenții mărețe, fără legatură cu buzunarul propriu, îi doresc şi ăluia succesuri, drumuri fără hârtoape, inundații puține şi hârțogărie placută.
Hai la vot! Nu azi, mâine. Pentru mâine.

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
racoltapetru6
7 years ago

Firește că mergem. altfel n-avem dreptul să criticăm. 😉

racoltapetru6
7 years ago

🙂

Spanoae Mihaela
Spanoae Mihaela
7 years ago

Merg la vot,mult mai hotarata dupa un asemenea discurs de surioara:))Hai fratioare!!!:)))

trackback

[…] hobby? Numai cei cu bloguri trebuie să se prezinte la urne? Ei bine, evident că nu doar ei. Dar despre votare a curs atâta cerneală virtuală, încât nu știu dacă aș putea adăuga ceva nou. Cu toate că […]

Poteci de dor
Poteci de dor
7 years ago

Biiine, biiine, mă duc! Aşa cevaa 😀