Intenție (2)

Azi m-am trezit cu gândul sa scriu. M-am pregătit temeinic, am dat sfoară-n țară și m-am așezat confortabil . Am început. Deschis pagină nouă. Șters praf imaginar de pe tastatură. Dres glas. Nu, nu vreau să cânt,  mă pregătesc de scris, v-am spus doar. Șters alt fir de praf de pe tastatură. Poate e prea albă pagina!? O fac roz, rozul e o culoare veselă, optimistă, este tonul cu care vreau eu să scriu azi. Mai optimist e albul?  Mă nene, nu-mi întrerupe firul gândurilor!  Bine nu optimist, vesel.Va fi o postare veselă,plină de optimism. E bine așa?  Boon … . Acum că am stabilit tonul, trec la scris. Titlu? Noo, nu încep cu titlul, mai întâi conținutul și apoi,  în funcție de el aleg titlul potrivit. Așaaaa … . Deeeci … . Ăăăă … . Clar, culoarea paginii e de vină! Albul atrage inspirația, rozul o fugărește, se pare. Schimbat culoare. Albă și pură pagina. Să-ți tot așterni pe ea gândurile. Acum încep să scriu. Ăăăă … . Îîîî … . Pfff … . Parcă mai aveam o gură de cafea. O beau ca să-mi revin. Ziceam ieri c-o să scriu despre două țațe care au descoperit recent cum stă treaba cu lăcuitul  pe Facebook.  Ce? Se spune lăicuit? Știu, tocmai de-aia vroiam să scriu despre ele. Gata, am băut și cafeaua, la scris!  Deeeci … . Așadaaaar … . Pfff … . Cât e ceasul? Valeuuu, mă screm de o oră și n-am nici o literă scrisă.  Hai să pun o literă. Un A.  Aaaaa  … . Nu e bine, pun un O . Ooooo  … . Neee, mai bine sună dacă încep fraza cu o consoană.  Mmmmm  … . Vvvv … . Sssss  … . Sfârșit.  Cum sfârșit?  Am scris eu sfârșit?  Sfârșit la ce, că n-am scris nimic, pagina e la fel de virgină !?! . Mda, e clar, trebuie să iau o pauză, să-mi pun ideile în ordine. Care idei, ca se vede de la o poştă că am tărtăcuța goala?   Ei hai,  de când ați devenit voi experți în a-mi evalua mie cantitatea de inspirație?  Tocmai m-ați enervat!  Nerecunoscători ce sunteți! Nu mai scriu nimic!

Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vienela
8 years ago

Hi, hi, ce bine seamana gandurile tale cu ale mele! :)))

mischatz
8 years ago

cheers to the blank page! 😉

Spânoae Mihaela
Spânoae Mihaela
8 years ago

Super comedie!!! :)))

Renata Carageani
8 years ago

Supertext! Nu știam că scrii așa! 🙂
Nu numai că nu doare, dar mă recunosc, pe alocuri.
Ești de citit, bre!
Și o să mă-ntorc aici mai pe seară.

Cristina Chifu
8 years ago

m-am recunoscut si eu in personajul cu intentie 🙂 Foarte frumos scris ! Felicitari !

La capatul curcubeului

… tot mai mulți ne regăsim aici! Inspirație! … și eu aș cam avea nevoie… 🙂

La capatul curcubeului

Ok. Așa rămâne! 😉

Poteci de dor
Poteci de dor
8 years ago

Dar îmi cunoşti gândurile, nu glumă! 😀
super scris!!!

racoltapetru6
8 years ago

Ei, cum adică nimic? Că deja ai umplut pagina. Sau e ca la matematică: minus cu minus face plus, deci nimic cu nimic, dă ceva consistent. 😉

anitanna
8 years ago

Bun gasit! Astept ce-au laicuit,eu spun crosetat, cele doua tzate de pe Facebook,m-ai facut curioasa 😕 .. Am plecat dupa ce am citit,desi ai spus ca nu stii ce,dar ai scris aproape o pagina, mai atfel si cu zambetul pe buze.Multumesc! Spor la scris!
Sa ai o zi buna!

Vali Crintea
8 years ago

asteptam ….

Slicker53
8 years ago

Nice, chiar e fain

Slicker53
8 years ago

La cati oameni te urmaresc, eu cred ca merita efortul 😀 Incerc si muncesc si eu , sa vad daca pot ajunge ca tine 😀

Slicker53
8 years ago

Mersii. Felicitari si succes in continuare 😀