Pierdut prejudecata. O declar nula

Zilele trecute, in cautarea numarului de telefon al unei cunostinte cu care pierdusem legatura de ceva timp, am apelat la cateva amice care sa ma indrume spre gasirea celei pe care o cautam. Din apel in apel am ajuns la… cum sa zic, o… un… de-asta de…  studio videochat bucuresti . Prin telefon, nu personal. Ce zici? Am scris Bucuresti cu b mic? Pfff, lasa-ma dom’le sa-ti zic! In prima faza am crezut ca idioata (una dintre amice) mi-a dat numarul gresit. In a doua faza, dupa ce m-am lamurit ca numarul era bun, am uitat de ce naiba o cautam pe asta, pe cunostinta . In a treia faza, m-am pomenit indignata toata si gata s-o iau pe-asta la pumni (prin telefon) ca a ajuns sa faca asa ceva, videochat adica. In a patra faza, am acceptat sa ma intalnesc cu ea a doua zi, undeva pe la Victoriei, sa vorbim. Inca buimaca dupa asa descoperire epocala, dupa o noapte in care , in loc sa dorm, m-am tot gandit cum poa’ omu’ sa ajunga sa faca asa bazaconii, iata-ma la locul de intalnire. O vad trecand strada, supla si la fel de dezinvolta cum mi-o aminteam. Nu pot sa intarzii mult, imi zice. O fi avand client, imi zic, si simt cum mi se face rau. Hai sa intram un pic, esti palida. Un pahar cu apa o sa te ajute sa-ti revii.Caldura asta doboara pe oricine. Sa intru? Picioarele mi se misca automat, trecem strada, ma tine de mana.Intram.  Prea curat, prea liniste. Caut cu disperare , din ochi, urme ale desfranarii, fara sa reusesc sa trec de tocul usii. Intra, o aud. Ia loc, iti aduc ceva de baut. Ma asez.

studio_videochat_spatiu_de_relaxare

Astept. Imi aduce un pahar cu apa. Intra cineva. Buna, aud ca prin vis. Cum a fost? Perfect,raspunde nou-venita. Poti sa ma consideri  deja doctor in stiintele naturii. Oh, draga mea, ce mult ma bucur! Stiu cat de mult ai muncit pentru asta! Te simti mai bine? Intrebarea asta sigur e pentru mine! Da, spun. Ce cauti tu intr-un loc ca asta? Of, Doamne, asta a fost vocea mea! Intrebarea care m-a chinuit o noapte intreaga mi-a iesit din gura ca o secure. Hai sa-ti arat, vine raspunsul, calm si pe acelasi ton scazut, de parc-as fi intrebat-o despre vreme.O urmez mecanic, o las sa-mi arate. Deschide cu grija o usa. O tanara sta tolanita pe un fotoliu cu un laptop in brate. Engleza, vorbeste cu cineva in engleza. Imbracata ca pentru o plimbare de voie in parc. Rade acum. Naturaletea ei ma face sa-i schitez un zambet. Spune ceva despre ploaie. Si rade iar. Usa se inchide si ma simt trasa spre o alta. Aud vocea femeii din spatele ei . Asculta doar, imi zice cunosinta. Suava, ca o adiere, sopteste, ca si cum ar vorbi cu cineva. Stiu sigur ca vorbeste cu cineva! Nu e decat ea si calculatorul in camera.E un job ca oricare altul, sa stii! Poate mai bun decat altele ! Fiecare model face cat, ce si cum vrea . Nu sunt obligate, nici exploatate, nici constranse. Au contracte de munca, beneficiaza de tot confortul fizic si psihic si castiga bine. 

Abia cand am ajuns acasa m-am dezmeticit. Si m-am mustrat ca am putut fi asa de  incuiata. Nu, eu nu as face videochat. Nu am devinvoltura si nici cunostintele de limba engleza necesare. Poate daca asemenea studio ar fi existat acum… cativa ani, cand eram mai tanara, m-as fi incumetat, dar acum e prea tarziu. Am invatat insa in scurta mea vizita neplanuita la acel studio sa nu mai judec fetele care fac videochat. Pentru ca, chiar daca eu n-as face asa ceva, nu inseamna ca cel/cea care face asa ceva greseste. Sau ca , daca presa face valva in jurul unor ”firme” dubioase, inseamna ca toate studiourile sunt la fel. Nu, nu sunt. Exista si firme serioase, si studiouri ultramoderne, si fete care fac asta cu pasiune si naturalete, fara urma de vulgaritate. Nu va vine a crede? Nici eu n-as fi crezut in veci, daca nu vedeam cu ochii mei.

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
fata veselă
8 years ago

Eu aş face dar mi-s cam bătrână!!! :))))

fata veselă
8 years ago

:))) cam juma din vârsta asta, cu aproximatie!

fata veselă
8 years ago

Și unde ziceai că e locul ăsta? :))))

fata veselă
8 years ago

Păi dacă iese banul frumos și nu
implică riscuri, de ce nu? :)))

fata veselă
8 years ago

Aaa, ce tare e asta! :))) păi vezi, nu mai suntem două bobocele dar ceva experiență tot avem! :))