Tratament impotriva ridurilor- rasul

Dr Michael Prager de la Prager Beauty Clinic din Londra sustine ca barbieritul are efect de a reduce ridurile si de a preveni imbatranirea tenului si ca poate functiona foarte bine si pentru femei, asa cum functioneaza pentru barbati.

“Barbieritul incurajeaza productia de colagen, ceea ce reduce ridurile. Mereu cand pielea este oarecum abuzata colagenul este stimulat pentru a reinnoi celulele. Astfel se poate duce la disparitia ridurilor fine si la prevenirea imbatranirii pielii“, sustine medicul mai sus mentionat.

“Mitul potrivit caruia barbieritul duce la indesirea si cresterea parului este eronat. Taierea parului de pe fata deasupra radacinii nu va avea niciun fel de reactie din partea foliculului de par, care este «partea vie» a firului de par, de sub piele”, sustine medicul.  Susra: Lyla.ro

Na belea! Dupa ce zeci de ani am tras, am smuls, am suferit dureri, iritatii si alte cele vine nea’ Michael asta si  zice sa ne radem parul , ca sa scapam de riduri, Adica cum, impuscam doi iepuri? Scapam si de par si de riduri??? Genial! Ma duc sa ma rad! Aoleu, stati asa! Io n-am par decat pe picioare, il rad, dar ce legatura au picioarele cu ridurile? Aaa, am inteles, era vorba de rasul pe fata! Pai si ce sa rad, ca n-am!?! Cum? Sa fac rost de par? Cum, ca cica rasul nu influenteaza cresterea parului, daca rad ceva ce n-am, n-o sa-mi creasca ceva ce vreau si n-o sa am ce rade si raman cu ridurile! Vai de capul meu!  O sa ajung la 60 de ani sa arat ca o smochina , ca un ziar mototolit, ca ogorul arat de un tractor condus de Nae Betivu’! Ce ma fac? Trebuie neaparat sa fac rost de niste par pe fata! Mult, des, cret si negru! A! Am gasit solutia! Il sun pe Traistariu! Sau pe Maruta! Sau pe Guta! Ma duc si-mi fac implant de par . Il iau de pe picioare si mi-l pun pe fata, il las sa creasca, il rad, il las, il rad… si-uite-asa am scapat de riduri. Voi avea o fata fina ca de bebelus, vor muri prietenele mele neparoase de invidie si voi fi o diva, si la 60, si la 80. Ah, ce ma fac? Parul meu de pe picioare de drept ca un soldat care-si saluta superiorul! Si eu vreau sa am parul de pe fata cret-cret! Ce ma fac? Ce ma fac?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
La capatul curcubeului

Gasesti tu o solutie… 🙂