Ce noroc !?!

” …Norocul nu ţine de vârstă, lucru demonstrat de un pensionar din New York care la 80 de ani a câștigat la Loto 326 de milioane de dolari.Potrivit euronews, acesta este cel mai mare premiu acordat vreodată la Loto în Statele Unite.Harold Diamond a mărturisit că atunci când a văzut că a ghicit numerele căştigătoare, i-a spus soției sale:„Cred că am câștigat câțiva dolari”.El și-a ridicat premiul chiar de la o benzinăria de unde a jucat la Loto, iar după perceperea taxelor a plecat acasă cu 130,6 milioane de dolari.  ”Sursa: evz.ro

Chiar daca  din 326 de milioane a luat doar 130,6 (ceea ce mi se pare un pic cam… aiurea) eu, in locul batranului pensionar, as da in judecata loteria! Cum pe ce motiv? Pe motivul ca m-au facut castigator prea tarziu si nu mai am timp sa cheltui milioanele. Pentru ca, in afara de doua-trei proteze, un baston si-o croaziera scurta( asta ca sa nu sfarsesc pe meleaguri straine) ce mi-as putea cumpara cu banii aia? Tinerete , sigur nu! Nici sanatate prea multa, ca na, e varsta prea mare. Si, cum  presupun ca la  8o de ani am o casuta si-o masina care sta linistita in parcare, n-o sa-mi cumpar altele, asa, aiurea, ca sa ma aflu in treaba. Bine, mi-as putea cumpara un palat, ceva, dar mi-e ca pana colind toate camerele ma prinde din urma doamna cu coasa, asa ca mai bine imi iau croaziera mai lunga. Si ca sa-mi iau vreo vila cu doua etaje, tot degeaba, ca nu ma mai ajuta picioarele sa urc pe scari, asa ca tot in casuta mea o sa raman. Cum? Sa donez banii? Ei, hai! Am asteptat 80 de ani si-acu sa-i dau ? Nooo, dau loteria in judecata, clar! Cum? Ce fac daca castig procesul si mi se ofera despagubire, tot in bani ? Habar n-am, dar daca ma mai gandesc mult s-ar putea sa-mi expire timpul. Ma duc sa-mi cumpar macar alea doua proteze! Hai pa, nu ma mai tineti de vorba ca nici pe-alea numai apuc sa le iau!

24a5a00000000578-2907046-image-a-49-1421092738387-465x390 Sursa foto: evz.ro

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lavinia Monica
9 years ago

:)) Rad de nebuna! Mai sa stii ca ai dreptate, si eu as da loteria in judecata daca as castiga la 80 de ani, dar era si o vorba, mai bine mai tarziu decat niciodata! :))