Pentru 2015, Nostradamus prevesteste o eruptie de proportii a vulcanului Vezuviu, care va cutremura serios Italia. Franta si Germnia vor cadea in situatii de criza.

De asemenea, medicina va descoperi elixirul longevitatii, iar oamenii vor putea sa traiasca pana la 200 de ani. In ciuda acestei descoperiri, oamenii nu se vor putea bucura foarte mult timp de ea pentru ca radiatia solara va „praji” Pamantul, iar oamenii vor muri de tineri.

Un mare cutremur va avea loc in America (nu se stie care), provocand o criza umanitara serioasa pentru continent. Societatile occidentale vor elimina taxele, iar stiinta va face noi descoperiri marete.

Profetiile mai spun ca oamenii vor putea comunica cu animalele, iar asupra natalitatii va fi impus un control strict, in anumite tari.  Sursa: stiripro.info

Seriooos? Deci, ca cum ar veni , m-au pacalit aia cu testul de ieri , care-mi spuneau c-o sa traiesc 80 de ani! Totusi,  n-am inteles cum vine treaba, ca cica se termina elixirul asta de 200 de ani repede, si iar mor oamenii de tineri. Ce naspa! Nici n-am apucat bine sa ma bucur ca-mi taiara astia speranta de viata lunga, repede! Oricum, e bine ca nu se stie in care America e cutremuru’ ala, se pare ca nea’ Nostradamus n-a vrut sa zica fix unde ca sa nu se panicheze lumea si sa se mute cu totii in Europa. Da’ cica nici in Europa nu-i bine: Italia- cutremur, Franta si Germania -criza. Nasol! Ne vin inapoi , oare, ciorditorii si producatoarele de placeri carnale? Bine ca nu zice de Romania nimic, aci o sa fie numa’ lapte si miere, ca virgula carnea s-a mancat toata la Craciun. Cat despre comunicarea cu animalele, stati linistiti ca nu-i nici o noutate. Cel putin pentru mine! In fiecare zi ii zic animalului de vecin de la etajul 7 sa nu-si mai lase potaia sa-si faca nevoile in lift, sau macar sa stranga rahatul. Si animalul a inteles : acum se caca numai in fata usii blocului si face doar pisu in lift , deci , vedeti, nu e nimic de profetit in privinta asta a comunicarii. Unde mai pui ca eu vorbesc de mult timp cu pisica mea. E de-ajuns sa se uite urat la mine si inteleg ca n-am fost un stapan bun, ca la carte! Si-mi cer scuze instantaneu ca n-am inteles io bine limba pisiceasca si i-am dat sa manance in loc s-o plimb pe umar si sa-i arat zapada proaspat cazuta pe pervazul ferestrei. Mi-e cam frica sa nu inceapa ea sa vorbeasca, ce ma fac daca-i genul de mahalagioaica care balacareste pe toata lumea? Mai ales ca a auzit de la mine , in diferite circumstante, cam toate injuraturile posibile . Ca sa nu mai vorbim de cainele vecinului de care va ziceam, care acum doar ma latra… .Mda,  e clar ca tre’ sa-mi indrept comportamentul pan’ la anu’ . Aoleuuu, maine e ultima zi din an! Ma duc sa-mi revizuiesc repede limbajul si comportamentul  🙂

Sa aveti un 2015 bogat in ganduri si fapte frumoase! La multi ani!