Fiecare femeie are farmecul ei

-Ai vazut ce manichiura are?

Nu, ce manichiura are?

-Si-a facut unghiile albastre!!!

Asa,si?

-Cum si, draga, cum si?! Tu nu vezi , dupa ce ca le are lungi si patratoase, acum mai si asorteaza oja la tinuta!

Avem morcovi?

-Are si portocalie, stai linistit, ieri era imbracata cu paltonul ala nou de i l-a adus brbat’su si avea unghiile portocalii!

Ce mai era pe lista? Ridiche neagra?

-Neagra era facuta alaltaieri, cand ne-am intalnit la paine, zice ca asa se poarta, culorile tari, cum mi-a zis, stai sa-mi amintesc… aaaa, Enjoy your dark side…. . Are toata noua gama de lacuri Farmec Collection 2014

Esti fantastica!

-Da, are Farmec… .Nu numai oja si lacuri, are si toate cremele si gelurile si serurile de la ei! De ce crezi ca arata asa tanara si toti barbatii intorc capetele dupa ea?

Care toti draga, eu n-am intors capul dupa ea decat atunci cand mi-ai atras tu atentia! Mai facem nenorocitele astea de cumparaturi azi?

-Hai c-ai stricat tot farmecul cumparaturilor! Numai la ciorbe, la fripturi si garnituri ti-e gandul! Odata ma uit si io sa vad cum se gateste o femeie adevarata, care nu-i muncita in bucatarie cate 23 de ore ca sa te saturi tu, porc mancacios si nesatul, si-atunci te gaseste graba si dorul de duca! Io nu ma mai grabesc sa fug din calea ta cand sforai de tresare blocul si nici nu fac crize de nervi cand te descalti la usa si imputi toata scara! Nu te uita la mine ca vitelul, ia pungile si fuga mars acasa !A, stai asa, nu fugi!Fii atent ca vine Craciunul! Ca tot m-ai enervat acu, daca vrei sa ai trai bun cu mine, sa te infiintezi la usa cu cadou: toata gama de oja Farmec , plus ceva creme antiage si o haina de blana exact ca a vecinei!In secunda asta m-am hotarat sa ma schimb! O sa devin o doamna! Eleganta, rafinata, cu farmec! Ne-am inteles?

Da draga mea! Nu era nevoie sa tipi ca sa…

-Hai mai taci si cara pungile-alea! F3-grup_2661_2667 Articol scris pentru proba cu numarul 23 din competitia Superblog

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cristina T.
9 years ago

„sforai de tresare blocu'” Am ras pe putin jumatate de minut la asta. 🙂 Am o memorie vizuala foarte buna, si m-ai facut sa-mi imaginez scena, precum si personajele din ea. Foarte fain articolul!

alma nahe
9 years ago

Nici nu mi s-a uscat oja pe unghii, așa de repede am citit și-am râs! :))) Scurt și la obiect!

cristinalincu
9 years ago

asa, pune-l la punct. dar nu oricum, ci cu mult farmec! 🙂

Ella Pop
9 years ago

O sa incerc si eu noua colectie, mai ales ca sunt produse de calitate!