''Mi-a împuţit maşina cu mirosul de picioare''

A crezut că va avea parte de o cursă normală atunci când a “pescuit-o” pe Ruby (Ana Claudia Grigore pe numele ei real), din apropierea Centrului Vechi al Capitalei, dar s-a înşelat amarnic! Un taximetrist nu va uita momentele petrecute cu a sa clientă marca VIP. “S-a urcat în maşină pe trei cărări, pe bancheta din spate, căci era beată. Am recunoscut- o imediat după fizionomie şi după tatuaje. Mi-a spus chiar ea că e cântăreaţă, apoi mi-a cerut voie să-şi urce picioarele pe spătarul scaunului din faţă. Ce era să fac… am acceptat. Dar a fost un coşmar, mi-a împuţit maşina. Picioarele ei miroseau tare. Apoi, a scos din geantă nişte haine, şi-a dat jos de pe ea ce avea şi s-a schimbat acolo, pe banchetă! Duhneau şi alea a fum, era un miros insuportabil. La destinaţie mi-a plătit cursa şi a luat-o o prietenă. A trebuit să aerisesc după ea”, ne-a povestit taximetristul, revoltat.

De altfel, istorisirea lui nici că mai miră pe cineva. Recent, Ruby a postat pe Facebook o poză (foto jos) în care avea tălpile murdare. “Să te speli şi tu pe picioare”, “Ai aluniţe în talpă? Ha-ha-ha!”, au taxat-o imediat fanii.
Sursa: Libertatea.ro

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=KifQ5BXcie0&w=560&h=315]

 

Si cand a stins lumina, nu i-a mai aratat nimeni calea spre igiena corporala.Ori n-a mai nimerit gelul de dus.Ori odata cu lumina, i s-a oprit si apa… . Sau Ruby a noastra militeaza pentru economisirea apei menajere, avand in vedere faptul ca resursele Terrei sunt limitate? Ma intreb daca nu cumva urmatorul ei hit se va numi ”Inchide ochii,astupa-ti nasul” . Ce ti-e si cu vedetele astea… De ce naiba si-a ridicat picioarele? Din obisnuinta, probabil… . Doar stiti ca in show-biz-ul nostru ai mai mult succes daca stai cu ele pe sus ! 👿

 

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ecoarta
11 years ago

Fratilor, de ce mama dracului le bagati in seama pe otrepele astea!???! Gunoaiele astea au ajuns „modele” pentru copii, iar noi, adultii, ne cheltuim timp (uite, si eu!) scriind sau citind despre ele!