Bursa zvonurilor…

Ieri Vorbeam despre divortul Elenei . Astazi, tot pe internet , am intalnit un articol care m-a pus pe ganduri. Suna cam asa:Așa cum au anunțat, ieri, într-un comunicat de presă, Elena Udrea și omul de afaceri Dorin Cocoș au divorțat. Incompatibilitate profesională. Așa au menționat. Numai că noi am auzit altceva.
Despre o idilă pe care ar fi avut-o cu un politician încă de pe vremea când se întâlneau în Parlament….
Va las sa cititi continuarea pe Jurnalonline.info
Ca divorteaza de Cocos, treaba ei. De ce divorteaza, e treaba noastra!!!Ca doara n-o sa stam cu mainile-n san sa asteptam un alt subiect fierbinte ca acesta. Mai ales ca Elena, dupa ce a candidat la alegerile trecute in parlament ca reprezentant al Romanului se pare ca se gandeste (in cazul in care Ponta va candida si el)sa reprezinte la viitoarele alegeri prezidentiale , românul. Si, in acest caz, este vital sa aflam de ce a divortat, cum si cine e vinovat ! Romanul poate dormi linistit, românul ,insa, nu, nu pana nu afla motivul ! Voi puteti?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ecoarta
10 years ago

Sinceră să fiu, da, pot! N-am nimic cu ea, adică nu fac parte dintre cei care îi înjură pe toţi şi toate, doar pentru că fac parte, momentan, dintr-un partid sau altul! Pur şi simplu mă lasă rece, chiar dacă, zic unii, e frumoasă, (mie nu-mi place!) sau deşteaptă! O fi,nu zic ba, dar e deşteaptă pentru ea! Dacă un politician îşi pune deşteptăciunea la bătaie în folosul oamenilor, atunci da, mă interesează! În rest e problema lor, cine cu cine se cuplează!

Diana şi Dan
10 years ago

Și eu pot. N-am timp de Udrea până ce nu aflu cu câți stă în cameră Becali. Dar în țară sunt cumva inundații destul de urâte ? A căzut grindină și și-au văzut oamenii recoltele ce le asigurau supraviețuirea pentru încă un an distruse, sau nu ? Că văd că majoritatea presei nu spune nimic despre asta …