Jean Padureanu , in miezul zilei: "Am ramas acolo plin de sange"

Zice ProTv:

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Alexandru Niculae, a declarat ca incidentul a avut loc vineri, in jurul orei 15.00, pe strada Ion Urdareanu. Jean Padureanu a fost atacat de un barbat care a incercat sa ii smulga geanta din mana. Vazand ca nu poate sa ii ia geanta, barbatul a luat o borseta care cazuse din geanta si a fugit.

”Padureanu a declarat ca barbatul care l-a atacat a fugit de frica, dupa ce el a alertat oamenii din zona. „A fugit de frica pentru ca daca mai statea un minut il loveam acolo ramanea, pentru ca necazurile iti dau forta. Am ramas acolo plin de sange, au venit vecinii de acolo, au incercat sa il prinda. Daca nu strigam «Hotii!» apucam si-l biruiam, strigand hotii a reusit sa fuga. ”

                                                                                       Asa a zis ProTv-ul

Nu ne spune,insa,nici domnul Padureanu,nici ProTv-ul,cum s-a ales cu vanataia de la ochi. Acu’ ori l-a lovit hotu’ cu vre-un pumn in incercare de a-i fura geanta, ori hotu’ a fost trimis special sa-l invineteasca pe dom’ Padureanu  si in concentrarea lui de bataus s-a impiedicat de geanta cu pricina,a luat-o si gata, ori,de fapt, vanataia e de la sotia dansului.care,vazand ca Padureanu nostru nu mai are bani in geanta i-a aplicat o corectie cu dreapta direct pe ochiul stang (o fi insurat?!? )…Multe sunt variantele … .

Cert e ca,lasand gluma ,ProTv-ul nu se dezminte . E posibil ca si nenea Sarbu a pierdut ceva banuti in acelasi mod cu dl Padureanu de nu-si mai permite sa angajeze un reporter care sa scrie un reportaj (in varianta scrisa pe site-ul Stirileprotv.ro ) cap-coada din care sa inteleg si eu ceva… .

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
silvia2202
11 years ago

nu comentez ca nu sunt la curent ( si nici nu am cum ) cu intamplarile descrise .