Ce avantaje au sistemele cu pereți demontabili pentru interior?

Atmosfera din birouri influențează într-o mare măsură modul în care angajații își desfășoară activitatea, productivitatea lor, dar și aspectul general interior al clădirii în care se află acestea.
Optimizarea spațiului fiecărui birou este foarte importantă, chiar dacă se va căuta de fiecare dată obţinerea unui aspect natural și elegant, fără a fi nevoie de modificări ale unor elemente decorative.
Pătrunderea luminii naturale și vizibilitatea cât mai bună sunt două dintre idealurile pe care orice proiectant care se ocupă de interioare le va avea în vedere înainte de orice schimbări.
Prin folosirea unor pereți demontabili în interiorul clădirilor de birouri, cele două idealuri sunt ușor de atins, punerea în operă este rapidă și sigură, iar sistemele de pereți demontabili pot fi din sticlă simplă sau securizată pentru un aspect cât mai plăcut și eficient.
Dacă este nevoie, pereții se pot reloca și reutiliza fără modificarea tavanelor, a pardoselii, iar lumina va pătrunde fără probleme în toate camerele delimitate de acești pereți demontabili.

Izolarea fonică și protecția în caz de incendiu, caracteristici importante ale pereţilor demontabili

Cu pereții demontabili, izolarea fonică este mult mai bună, finisajele care se pot aplica sunt diverse și întreg sistemul se integrează bine în spațiul de birouri pentru care a fost proiectat.
În funcție de ce pereți demontabili sunt aleși, liniile de îmbinare sunt continue cu un profil minim, în timp ce liniile din spatele sticlei sunt slab vizibile, fără ca aspectul lor general să fie afectat.
Sistemele de compartimentare bazate pe acești pereți sunt economice, se adaptează cu ușurință oricăror aplicații și se instalează rapid, având module ușor de fixat și de întreţinut în orice spațiu.
Pe lângă o izolare fonică bună, sistemele sunt rezistente la foc, cadrele metalice pentru sticlă sunt într-un singur strat sau dublu-strat, au grosimi variabile, iar cadrele pentru uși pot avea colţuri pătrate sau rotunjite sau chiar eliptice pentru un design deosebit de fiecare dată.
Personalizarea sistemelor bazate pe pereții demontabili este rapidă și eficientă, clienţii pot avea versiuni adaptate oricărui proiect, materiale și culori, dar și finisaje alese special pentru obţinerea unui anumit design.
Fiecare tip de sisteme cu pereți demontabili oferă și o gamă largă de accesorii, dulapuri, jaluzele de toate tipurile, prinderi pentru panouri, panouri climaterice sau multimedia.

La Office Nova Concept, orice proiect cu pereți demontabili este realizat cu maximă seriozitate pentru orice tip de spaţiu

Office Nova Concept poate realiza, la cele mai bune preţuri, orice tip de sisteme bazate pe pereții demontabili, oferind soluții complete pentru amenajări de interior birouri și spaţii publice.
Interioarele obţinute vor fi confortabile și ergonomice, cu o estetică impecabilă și funcţionalitate extinsă. Dealer autorizat al celor mai mari producători din Europa, firma are oricând soluții personalizate și proiecte unice pentru orice fel de spațiu de amenajat, realizate în cel mai scurt timp și sub coordonarea unor specialişti cu experiența vastă în domeniu.
Graţie unui management de proiect tip „design&build”, proiectarea soluţiilor oferite va urma o succesiune firească a etapelor, analizate și puse în operă cu ajutorul celor mai moderne tehnologii din domeniu.
Pe site-ul oficial pot fi găsite diverse tipuri de pereți demontabili integraţi în sisteme moderne, adaptate oricărui interior, la preţuri excelente și cu o calitate foarte bună. Consultanţii firmei pot oferi mai multe informații tehnice detaliate în afara celor deja existente pe site, comenzile solicitate sunt onorate în cel mai scurt timp, fiecare client primind de fiecare dată servicii premium și materiale de top de la cei mai buni producători.
Cu Office Nova Concept interiorul va fi ușor de amenajat și de modificat la nevoie, pereții demontabili se vor întreţine mai simplu și vor garanta un spațiu unde se va lucra de plăcere și într-o atmosferă foarte plăcută.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments