Implanturile dentare MIS, printre cele mai populare din lume

Dat fiind faptul că stomatologia din zilele noastre s-a aliniat cu cele mai noi tehnologii, astăzi procedurile efectuate de către specialiști au devenit din ce în ce mai orientate spre rezultate impecabile, fără a neglija starea de confort a pacientului.

În același timp, problema edentației este din ce în ce mai frecventă în rândul populației, lucru întărit și de statisticile efectuate potrivit cărora cel puțin o treime dintre românii ajunși la stomatolog se află în acest impas.

Cauzele unei astfel de stări patologice sunt numeroase și sunt diferite – de la înaintarea în vârstă, obiceiurile nesănătoase, precum fumatul, un stil alimentar dezechilibrat, deficitul unei igiene dentare, lipsa controalelor periodice la stomatolog etc.

Din fericire, însă, specialiștii în implantologie au la dispoziție soluții care își dovedesc eficiența în timp – atât din punct de vedere funcțional, cât și din punct de vedere estetic.

Calitate de top de la MIS Implants

MIS Implants Technologies, o companie de top în domeniul implantologiei, dezvoltă în permanență noi tehnologii în materie de implanturi dentare, destinate să simplifice procedurile stomatologice menite să restaureze o dantură afectată de edentație.

Fondată în anul 1995, compania MIS se dedică de peste 20 de ani cercetărilor pentru a îmbunătăți și a perfecționa produsele menite să asigure intervenții facile pentru specialiștii în implantologie.

Astfel, pacienți și stomatologi din peste 60 de țări din toată lumea se bucură de funcționalitatea și de performanța produselor MIS, datorită numeroaselor beneficii pe care acestea le oferă.  

Implanturile MIS permit o aplicabilitate vastă

MIS România, unicul importator din țara noastră al produselor fabricate de MIS Implants Technologies, oferă o gamă variată de implanturi dentare cu diametre diferite și o aplicabilitate vastă într-o mulțime de cazuri clinice. Așadar, dacă te afli în căutarea unor soluții eficiente pentru cabinetul sau clinica ta dentară, consultă catalogul MIS de pe site-ul misromania.ro.

În plus, procesul tehnologic de tratare a implanturilor MIS certifică o calitate net superioară. Fiind apreciate de către specialiști din peste 60 de țări datorită particularităților de excepție, implanturile MIS pot fi achiziționate la un preț special.

Datorită diversității ofertelor din catalogul MIS, specialiștii în implantologie au la dispoziție multiple soluții de top care facilitează procedurile de restaurare dentară.

Iată care sunt cele mai populare implanturi MIS, recunoscute pentru particularitățile lor funcționale:

 

  • Implantul MIS SEVEN

 

Fiind conceput special pentru a asigura o procedură mai rapidă și dovedindu-și eficiența în nenumărate cazuri clinice, implantul dentar MIS Seven este disponibil în orice catalog MIS, cu diametre cuprinse între 3.30 mm și 5 mm.

Fiecare rezultat de succes este un cumul de factori: de la experiența specialistului, implementarea unei proceduri eficiente, și până la utilizarea unui produs premium – precum un implant MIS Seven.

De altfel, trăsăturile remarcabile  ale acestui tip de implant MIS îi determină pe mulți specialiști să facă această alegere în materie de implanturi dentare.

Printre proprietățile remarcabile ale implantului dentar MIS SEVEN se numără: conexiunea internă hexagonală codată coloristic, filetul dublu și micro-inelele, geometria conică.

 

  • Implantul MIS V3

 

Designul triunghiular al implantului V3 permite o creștere semnificativă și mult mai rapidă a osului, ceea ce facilitează desfășurarea procesului de osteointegrare.

Așadar, implantul MIS V3 are o funcționalitate ireproșabilă, ceea ce îl poziționează în topul preferințelor medicilor stomatologi.

 

  • Implantul MIS C1

 

Un alt tip de implant MIS este implantul MIS C1, livrat împreună cu o freză finală de unică folosință, utilă oricărui tip de forare. Acesta reprezintă o alegere a calității superioare și se bucură de un grad sporit de popularitate în rândul specialiștilor în implantologie.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments