Facebook-ul nu-mi face bine, asta mi-e clar de ceva timp. In timpul unei conversații pe rețea, mi-a venit o idee. Nu ştiu dacă-i bună sau rea, rămâne să mă lămuresc pe parcurs. Ce idee? Să mă pun pe luat interviuri.
Am printre prietenii virtuali o mulțime de bloggeri. Pe unii îi citesc, pe alții, recunosc, nu. Cert e că ei sunt acolo, în listă. Brusc, mi-am dat seama că de fapt, nu cunosc cu adevărat pe niciunul dintre ei. Nu stiu cine sunt, nu ştiu cum gândesc. Le văd postările, le citesc articolele, cu unii am mai schimbat câteva vorbe , dar cine sunt ei habar n-am. Un nume, o adresă  care incepe cu www şi… cam atât.
De aici vine ideea creață. Cea cu interviurile.
Am lansat deja prima invitație la interogatoriu, aştept raspunsul. Stiu că mă pot alege cu un nu, dar decizia e luată şi promit să mă țin de ea.
Aşa cã, dacă la un moment dat veți primi un mesaj de la mine pe fb, mail sau printr-un porumbel, citiți cu atenție şi… acceptați. Mă voi strădui să vă infățişez obiectiv, fără zorzoane şi zdrăngănele. Voi incerca să vă văd personalitatea printre răspunsuri şi să ințeleg de ce, cum şi pentru cine scrieți.   Câți dintre voi veți accepta? Există riscul să nu vă placă rezultatul. Eu mi-l asum. Voi o veți face?