Spre vise

Vine un moment în viața când simți ca un vis pe care-l ai de ceva timp trebuie pus în practică. Al meu e sa vizitez Italia. Nu, nu Veneția. Roma. Visez de atâta timp sa vizitez orașul ăsta că nici nu mai știu de unde a pornit dorința asta. Cu bilete avion Italia am rezolvat. A fost mai simplu și mai ieftin decât mi-am imaginat. Și rapid, din câteva clicuri Roma s-a transformat , dintr-un vis, o realitate curând palpabila. Palpabilă, vizual vorbind. O voi vedea,  deci. Și va voi povesti și vouă despre ea, la întoarcere. Curios cum unele dintre dorințele noastre ne par de domeniul fantasticului până facem primul pas spre îndeplinirea lor. Tocmai deaceea unii dintre noi trăim o viață terna, fără bucurii .Pentru ca visam,  fără a încerca măcar sa facem ceva pentru a pune în practică . În cazul  meu, bilete de avion ieftine existau de mult timp , probabil. Doar ca eu am preferat sa visez și atât. Așa Cum visam in copilărie să mă fac actriță. Credeți ca e prea târziu sa mai fac ceva în privința asta ? Acum, după ce Italia și Roma cu al lor Tibru nu mai sunt decât la un pas distanța grație faptului ca am îndrăznit, după ani,  sa-mi cumpăr bilete de avion, am hotărât : voi merge la o scoala de teatru . De ce am ales tocmai această școală?  Pentru ca o recomanda cei peste o mie de participanti la workshopuri si sutele de spectacole oferite publicului .Nu voi deveni eu , poate, star de Holywood, dar voi bifa,  pe lista mea, încă un vis pus în aplicare. Și mai am și altele, lista e lungă,  dar cu un pic de răbdare, voi încerca să le bifez pe toate. Tu ce vise ai? Sigur multe. Alcătuiește-ți și tu o listă,  cine știe,  poate vei îndrăzni să le faci sa devină realitate.
image

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Poteci de dor
Poteci de dor
8 years ago

Îţi doresc să le vezi pe toate împlinite! Crăciun Fericit!

fata veselă
8 years ago

Le țin bine ascunse, dacă le zic nu mi se îndeplinesc! Crăciun fericit!

racoltapetru6
8 years ago

Crăciun fericit, alături de cei fericiți, ca să-ți fie și mai fericit! 🙂

linanozaurus
8 years ago

Sper sa ti se implineasca toate dorintele la fel ca asta! CRACIUN FERICIT!!!!!!!!

anitanna
8 years ago

Buna seara! Craciun fericit cu bine si frumos !
Interesant ce am gasit aici!

Alex
Alex
8 years ago

La mulți ani cu sănătate și multe bucurii! Și cât mai multe călătorii frumoase, în locuri dorite! 🙂

Mirela
8 years ago

Dacă vrei, găsești pe la mine (vezi în ”Categorii”) niște postări legate de Roma, poate te ajută să îți faci un plan. Vei avea atât de multe de văzut, că nu știi cu ce să începi și cum să continui. Pe de altă parte, chiar dacă mergi fără scop, oriunde ajungi tot dai peste câte o minunăție, la tot pasul e câte ceva care te umple de bucurie. Important e să ai picioare odihnite, că o să le soliciți din plin. Și încălțăminte comodă, neapărat. În rest… o să simți că visezi un vis frumos și de lungă durată 🙂
Și să nu uit…. nici Veneția nu e atât de greu de abordat 😀 … adică să o ai și pe ea pe lista scurtă, că acolo e alt Rai pe pământ. Toată Italia e așa, de fapt. Vacanță plăcută să ai !