HPL inseamna definitiv!

Un psihiatru american, Aikarakudy Alias, a lansat acum ceva timp ipoteza conform careia, la barbati, cantitatea de par de pe corp este direct proportionala cu inteligenta purtatorului de… blana. Atentie, e vorba de corp, nu de cap. Dar cum o fi la femei? Oare daca-ti iese parul prin colanti esti desteapta? Sau daca-ti pui ceasul la mana pe un pat moale de par vei fi mai punctuala decat deobicei? Sau daca bratele nu-ti vor sta perfect lipite de corp din cauza de axila neepilata vei fi mai apreciata pentru zelul cu care iti indeplinesti sarcinile de serviciu? Iti zic eu, nu! Nu, pentru ca femeia, inainte de toate, este apreciata dupa aparente. In secolul nostru, toti stam prost cu rabdarea. Aparentele sunt hotaratoare. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca barbatii (marea lor majoritate – nu-mi sariti in cap!) nu apreciaza la o femeie numai inteligenta ci si felul cum arata. Degeaba esti desteapta, educata, spirituala, daca nu esti epilata. Daca ajunge parul inaintea ta acasa. Daca tre’ sa-ti faca iubitul carare pe mijlocul bratului ca sa-ti atinga pielea. Daca iarna lumea moare de frig si tu nu ,pentru ca ai pantaloni de blana de la Mama-Natura. Cum? N-ai timp? Nici eu! Dar asta nu inseamna ca umblu ca o maimuta, plina de par din crestetul capului pana in talpi, nu! De-a lungul timpului am incercat diverse metode pentru a scapa de povara firelor care nu conteneau sa creasca: lama, crema, ceara de toate felurile. Cu ceara m-am impacat cel mai bine, dar am fost prietene pana am descoperit un nou produs : Silk’n Glide . Nu taie, nu ustura, nu irita. Este un aparat micut, are doar 350 de grame, este usor de manevrat in zonele greu accesibile si este silentios.  Si inca nu v-am spus esentialul:  Silk’n Glide este un aparat de epilare definitiva! Adica, folosit constant, te va scapa definitiv de parul nedorit de pe corp. Asta, pentru ca functioneaza pe baza de lumina intensa pulsata (HPL-Home Pulsed Light)  si rezultatele sunt pozitive pana la 100% . Adica, sigur si cu siguranta vei ramane , draga mea, cu o piele neteda, ca de bebelus! Fara mustata adolescentina, fara carlionti la axila, fara tepi ca de trandafir pe picioarele tale de caprioara. Ti-am spus ca nu trebuie sa-ti faci griji ca nu vei gasi consumabile la acest aparat ?Nu te mai bat la cap cu detalii tehnice, o sa le citesti pe toate cand iti vei cumpara si tu aparatul  de care-ti vorbesc.

silkn-glide

Din orice motiv l-ai alege , poti fi sigura ca Silk’n Glide isi va face treaba cu profesionalism, pentru ca a fost inventat de profesionisti in domeniu si este  in deplina conformitate cu cerintele de baza ale Directivei Consiliului European 89/336/EEC şi 73/23/EEC, amendate prin Directiva 93/68/EEC.

 

Articol scris pentru proba cu numarul 19 din competitia Superblog

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ioana
9 years ago

Scurt și cuprinzător. Mi-ar plăcea un astfel de aparat. Poate mă aude moșu 🙂

dordefemeie
dordefemeie
9 years ago

Cat mi-as dori si eu un astfel de aparat…. mic, usor si atat de eficient.

maya-maria
9 years ago

Dacă strigi și pentru mine, eu pun o vorbă pentru tine. Nu știu ce îți dorești, dar orice ar fi , o să mă rog eu și primești.