Tată de fată

 

 

 

 

 

200x0_tricou-fabregas

Fiica lui Cesc Fabregas are doar două luni, însă mijlocaşul Barcelonei şi-a intrat deja în rolul de tată protector. Catalanul a stabilit zece reguli pentru potenţialii iubiţi din viaţa fiicei sale şi le-a printat pe un tricou pe care l-a postat mîndru pe reţelele sociale.

1. Angajează-te!
2. Înţelege că nu te voi plăcea niciodată.
3. Eu voi fi peste tot.
4. Dacă o vei răni pe ea, atunci eu te voi răni pe tine.
5. Adu-o acasă cu 30 de minute mai devreme decît ora stabilită.
6. Ia-ţi un avocat.
7. Dacă mă minţi, voi afla adevărul.
8. Ea e prinţesa mea, nu e cucerirea ta.
9. Nu mă dreanjează să merg înapoi la închisoare pentru ea.
10. Tot ce îi vei face ei, eu îţi voi face ţie.

Sursa: Ligasexy.gsp.ro

Sa speram ca in urmatorii 15-16 ani omul se va mai calma un pic. Ori fata isi va face schimbare de sex.Sau poate ca va fi atat de urată incat nu se va apropia de ea nici un baiat, si-atunci tatăl va trai linistit . 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Diana şi Dan
10 years ago

Ei, măi. Fiica lui Fabregas nici nu se născuse încă atunci când au apărut astea pe e-mailuri. Sunt foarte, foarte mișto, de aceea mă și oftică să văd că îi sunt atribuite pe nedrept cuiva.

Diana şi Dan
10 years ago

Îhî. Eu n-am găsit pe nicăieri pe-aici pomenit numele lui Fabregas. Poate, dacă citești printre rânduri, o apare pe undeva între două virgule :
http://myfatherdaughter.com/a-huge-week/
În plus, la felul în care joacă sus-numitul de vreo doi anișori, ceva îmi spune că ar purta lejer măcar vreo sută de alte tricouri. Cu Messi cap de listă, of course.

Stiri mondene
10 years ago

Cum ai spus si tu daca Fabregas nu se va calma in urmatorii 15 ani cu siguranta ca se va ajunge la inchisoare :))

succesulpe
10 years ago

Blogul dumneavoastra primit o nominalizare din partea lui succesulpe, pentru “A Bouquet Of Three Awards”. Felicitari si succes in continuare. Detaliile le gasiti pe site: http://succesulpe.wordpress.com/2013/06/27/nominalizari-blog/

Mala
10 years ago

Cu punctul 10 am oaresce dubii… Daca fetei ii place ce-i face respectivul pretendent, ce va face taticul, ca ma-ndoiesc ca viceversa va fi posibila!