Cum să-ţi baţi corect nevasta

Televiziunea musulmană a iscat din nou discuţii aprinse în comunitate, după ce postul TV Al-Nas a reluat o problemă mai veche a comunităţii musulmane, şi anume pedepsirea nevestei cu bătaia. Evident, bărbaţii n-au nicio problemă cu această practică, pentru că aşa a lăsat scris Profetul. Nici femeile nu se opun prea tare, urmând cu stricteţe aceleaşi reguli. Moderatorul emisiunii a reluat fragmentul video din 2010, intrebându-şi invitatul dacă s-a schimbat ceva în pedeapsa aplicată nevestelor. Raspunsul a fost simplu: Nu.

În continuare, clericul Sa’d Arafat dezvăluie cum îşi bat musulmanii nevestele.

Vă vine să credeţi, spune moderatorul, femeile europene caută în bărbaţii lor elementul protectiv, care să le apere. Da, spune clericul, nu contează, ce trebuie să ştiţi este că Allah a binecuvantat femeile cu bătaia. Cu bătaia? Le-a onorat cu bătaia? Cum e posibil asa ceva, intreaba moderatorul. Da, zice clericul, profetul Muhammad a spus „bate-o, dar nu-i lasa semne si n-o face urata”. Iata cum o onoreaza, spune profetul. De exemplu, daca o bati, nu-i da in fata, o strici. Daca o bati, n-o injura. O bati s-o disciplinezi, nu s-o faci de rusine. N-ai voie s-o ranesti, sa-i rupi oasele, sa-i scoti dintii sau sa-i ranesti ochii. Exista o eticheta in a-ti bate nevasta. N-o poti face, asa, oricum. Un barbat niciodata sa nu-si ridice mana sus cand isi bate nevasta, intotdeauna de la piept. Toate lucrurile astea onoreaza femeia. Are nevoie de disciplina. Cum s-o disciplinezi daca nu prin bataie? Cu ce s-o bata, intreaba moderatorul, poate sa foloseasca si un obiect, o ranga? Stiti, atunci cand o bate, spune clericul, barbatul nu trebuie sa-i lase semne. Dar poate folosi si un obiect, nu-i problema. Doar sa n-o loveasca prea tare. Dar sa stiti, bataia nu este privita decat ca ultima alternativa si este permisa numai intr-un singur context. Atunci cand nevasta refuza sa se culce cu el. Trebuie sa inceapa cu amenintari si mici corectii fizice. Insa barbatul nu are voie sa-si bata nevasta pentru bautura sau mancare.

Sursa: jurnalul.ro

images

images 1

images 2

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Diana şi Dan
10 years ago

Unii musulmani, mai nepricepuți sau aflați la începuturile practicării acestui ritual de purificare a sufletului consoartelor și de consolidare a relației de cuplu, ar putea să efectueze o specializare de una-două luni prin unele din județele Moldovei. Aș recomanda Vasluiul pentru numărul mare de profesioniști pe metru pătrat. Ar putea să apară o problemă în sensul în care se știe că musulmanii nu consumă alcool și este posibil să nu înțeleagă de ce e nevoie ca vajnicii moldoveni să se dopeze pentru a ajunge la performanțele deosebite cu care se mândresc dar este suficient dacă le studiază și își însușesc mișcările, partea artistică a actului.
Recomand și articolul acesta : http://www.timesnewroman.ro/life-death/8793-romantic-incurabil-un-vasluian-si-a-uimit-sotia-de-valentines-day-nu-a-batut-o

Mala
10 years ago

Pentru a risipi orice urma de dubiu, personajul chiar exista
http://www.liveleak.com/view?i=1d9_1369807910

succesulpe
10 years ago

Nu cred ca se pot judeca cultura, obiceiurile sau legile altor popoare. Daca ne-am fi nascut acolo, ne-am fi supus acestora. Femeia care cunoaste consecintele, probabil nu va da ocazia unui astfel de tratament.

melanietoulouse
melanietoulouse
10 years ago

O zicala araba:”bate-ti nevasta chiar daca tu nu stii de ce, ea stie…” brrr!!!

succesulpe
10 years ago

Pentru ca melanietoulouse a adus vorba despre arabi, nu putem sa nu ne amintim ca Imperiul islamic intre secolele VII si XIII devine unul dintre cele zece mai imperii ale lumii, care s-a intins din Peninsula Arabica pana in Spania si Sicilia, arabii impunandu-se cu cunostintele lor in arta, filozofie, stiinte, chimie, tehnologie, medicina, arhitectura, agricultura si industrie dar si drept, navigatie maritima sau sociologie ce au influentat evolutia tuturor din popoarele supuse dar si pe a celor din batrana Europa.
Stiati ca: in721 arabii au fabricat parfumul de trandafiri dar si instrumentar alchimic; in 754 a aparut prima farmacie in Bagdad; in 758 apar primele strazi din Bagdad acoperite cu gudron; in 763 se construieste primul spital public psihiatric in Bagdad; in794 prima fabrica de hartie in Bagdad, toate acestea in timp ce Europa isi fugarea bizonii prin padure… 🙂

Mala
10 years ago
Reply to  succesulpe

Si iata cum, prin extrapolare, putem sa ne reamintim de zicerile intelepte ale poporului roman: „unde-i multa stiinta, prostie-i asisderea.”

melanietoulouse
melanietoulouse
10 years ago

Singurele tari musulmane unde am fost sunt: Egipt, Maroc, Tunisia… M-as reîntoarce oricând în Maroc, atât.
– – –
http://incaunipocrit.wordpress.com/2013/05/30/how-to-beat-your-wife-rules/