Vrei sa slabesti? Iata o metoda… ”ingenioasa”

După mai mulţi ani în care a devenit cunoscută pentru rezultatele obţinute în cursele de raliuri, britanica Penny Mallor a decis să se îndrepte spre domeniul sănătăţii şi pierderii în greutate.

Ideea pe care a avut-o Penny Mallor este pe cât de simplă, pe atât de ingenioasă, scrie Daily Mail.

Ea a pus în vânzare un cordon din poliester, inspirat de cele purtate în trecut de femeile egiptene, care are simplul rol de a te atenţiona atunci când ai mâncat suficient.

Obiectul este promovat ca având rolul de a crea o stare permanentă de conştientizare a formei siluetei şi de a reduce motivaţia de mânca sau de a le face pe femei să se îndrepte câte o mâncare cât mai sănătoasă.

malory_band_78787000
Acesta este un concept vechi de mii de ani, fiind cunoscut faptul că femeile din Egipt, India sau Americi foloseau un astfel de cordon pentru a le ajuta să revină la silueta de dinainte de a naşte.
Sursa:Relitatea.net

Gurile rele spun ca aceasta metoda nu este eficace,datorita materialului prost din care este facut cordonul. Ca urmare, recomanda(gurile rele! ) căluşul pentru cei care au tendinta sa mestece non-stop cate ceva si mai si vorbesc mult , iar daca nici aceasta metoda nu da rezultate, tot aceste guri recomanda botnita .

60838772
In ultima instanta, daca rezultatele nu sunt satisfacatoare, iar greutatea dumneavoastra corporala creste intr-un ritm ametitor, va puteti aplica pe cavitatea bucala un plasture care, lipit temeinic cu poxipol va va oferi silueta pe care ati visat-o dintotdeauna.
woman_taped_mouth_quit_smoking_53179900
Succesuri!