Aparitii divine

thesunnnnn_55586000

David Alexander, în vârstă de 39 de ani, le-a spus jurnaliștilor că i s-a părut că Isus îi zâmbea de pe parbriz. „I-am arătat și prietenului meu și nu i-a venit să creadă”, a povestit bărbatul, citat de The Sun.
Sursa: Realitatea.net

Dupa chipul aparut intr-un cartof, pe pereti si pe copaci, a venit si randul unui parbriz.Nu ma intelegeti gresit, si eu cred ca exista ceva ce ne coordoneaza destinele, dar de aici si pana la identifica zambetul lui Isus in orice urma de condens, mucegai si panza de paianjen e drum lung.Vin insa momente in viata in care fiecare dintre noi cauta cu disperare un semn divin in lucrurile care ne inconjoara.O icoana care plange, o imagine care apare intr-un loc nepotrivit, o rugaciune soptita la moastele unui sfant inseamna pentru unii oameni diferenta dintre deznadejde si speranta; E ciudat insa, cum lucreaza mintea noastra la identificarea unor imagini. Personal, nu vad nimic in fotografia cu pricina.Si credeti-ma, m-am holbat ceva timp la ea.Nu stiu daca nu vad pentru ca nu e nici un chip zambitor acolo sau pentru ca nu vreau sa vad un chip.Imi sunt deajuns poate cele lumesti si refuz ceea ce nu-mi este cunoscut? Ceva este in acea imagine, pot sa ma aventurez sa spun ca e un chip, dar cum poate fi cineva sigur ca este al Lui, din moment ce nu IL vedem in icoane decat ca rod al imaginatiei pictorilor? Voi ati vazut ceva?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marius Craciun
11 years ago

Oameni nebuni!

Dan (Diana şi Dan)
11 years ago

Măi şi doar toată lumea spune că nu e bine să bei la volan … 👿

rolia2012
11 years ago

Tre’ să recunosc că şi io mă holbam la nori când eram copil şi îmi plăcea să le urmăresc mişcarea… uneori luau diferite forme, ba de urs, ba de păsări, şerpi, nave, inimi, etc, da veci n-am văzut chipu lui doamne-doamne. Mda, o fi fost drogat săracu’ de el şi o fi avut halucinaţii… că la vârsta lui nu mai e copil :))

Dan (Diana şi Dan)
11 years ago

Poooooooooftiiiiiiiiiiiim ???? Afront !!! Ofensă !!! Jignire !!! 👿 👿 👿
Bărbații sunt copii la orice vârstă !!! Așa să știi !!! 👿

sinzianacomanici
11 years ago

Daca vrei poti sa vezi in nor orice….ma mir ca nu la vazut pe Anitcrist…ca era mai interesant mediatic…dar mai este vreme ….abia a inceptut

sinzianacomanici
11 years ago

🙂

Mala
11 years ago

Eu zic ca fiecare vede, la un moment dat, ceva in ceva sau… altceva. E o perceptie a ceea ce noi vrem sa vedem sau poate, a ceea ce credem ca vrem sa vedem. Fara o esenta a crezului, indiferent de natura lui, toata acea admiratie e o puerila exprimare a unei adoratii.
Dali a pictat elefanti-paianjeni. El i-a vazut calea prin care poate vorbi despre iluzia unei ispite, citiva au vazut uritenia primei impresii nebagind in seama mesajul, unii inalta exprimare artistica a unor abilitati ce depasesc limitele vremurilor, altii s-au prosternat in fata lor iar citiva ar plati averi pentru un tablou care nu a luat nici un premiu la vreo expozitie insa a devenit o piesa de referinta a simbolismului lui dus la extrem. Dar, ca orice geniu care are ‘nebuniile’ lui, si Dali o avea pe cea a excentricitatii pe care-a folosit-o ca pe simbolismul lucrarilor lui si-ntr-un singur scop: atragerea atentiei generale asupra artei pe care-o practica.
Revenind la imaginea de fata… ce sa mai zic? Eu vad o alta Cale Lactee si atit. Insa nu vreau sa atrag atentia celor de la The Sun si nici sa le fac rating! :))

Mala
11 years ago

😀 !

adelinailiescu
11 years ago

Nu vad nimic nici pe parbriz nici prin parbriz! Avea sanse chiar sa ia din plin moaca vreunui pieton nefotogenic si care n-a apucat sa zambesca frumos pentru poza.
Ce de Isusi de-astia vad eu pe faianta din baie ! mai ales daca-s mai constipata si zabovesc intr-o meditatie mai indelungata.;))

dordefemeie
11 years ago

evident ca nici un om sanatos la cap si fara dioptrii exagerate nu poate vedea nici un zambet in mizeria aia, dar stii cum e… mare e gradina ta Doamne… daca tot vorbim de chestii religioase 🙂