Politicianul C.V. Tudor are o simpatie aparte pentru Simona Gherghe, nu o dată luând-o prin surprindere cu tachinările lui.

Invitat în emisiunea “Acces Direct” pentru a vorbi despre animalele ridicate din curtea lui Nuţu Cămătaru, C.V. Tudor a glumit cu prezentatoarea. În timp ce Simona Gherghe povestea despre faptul că animalele sălbatice nu at trebui să stea în libertatea şi a adus drept argument faptul că şi acum îşi aminteşte cu spaimă episodul din copilărie când a fost muşcată de o maimuţă cu care se fotografia, politicianul a reacţionat surprinzător.

“Şi mie îmi vine să te muşc din când în când”, a mărturisit Vadim spre deliciul celor prezenţi. Europarlamentarul a recunoscut în numeroase rânduri că prezentatoarea îi este simpatică şi vine cu drag în emisiunea Simonei, nedându-se în lături chiar de la a refuza alte invitaţii pentru ea.

Sursa :Libertatea.ro

………………..

Scena incredibila s-a petrecut intr-o parcare, unde se aflau masinile celor doi protagonisti.
Mama Oanei Zavoranu a vrut sa ii vorbeasca politicianului, dar cand a vrut sa se apropie de Vadim Tudor a fost impiedicata de bodyguarzii acestuia. In tot acest timp, europarlamentarul a inceput un tir de injuraturi la adresa Marioarei Zavoranu, insitand pe langa oamenii de paza sa nu o lase sa se apropie de el.Cum mama Oanei a insistat sa se apropie si nici nu s-a lasat mai prejos si i-a raspuns cu o serie de cuvinte foarte dure, scandalul a luat proportii. Nu au lipsit scuipaturile, imbrancelile si amenintarile, semn ca disputa dintre Marioara Zavoranu si Corneliu Vadim Tudor e departe de a se incheia.

Sursa: enational.ro

Se vede treaba ca nu-l mai satisface pe Vadim politica romaneasca,nici cea europeana.Discursurile lui lungi s-au transformat de-a lungul timpului;nu mai ataca politicieni, nu mai face dezvaluiri cutremuratoare despre cine cat a furat.De ce? Pentru ca ,probabil,s-a plictisit.  Si, ca atare, si-a mutat atentia catre origini. Acum musca,scuipa si injura. Nu in parlament la tribuna.Numai pe la televiziuni si in parcari.  Din cand in cand, mai si pipaie pe cate una la Capatos. Dar mai mult ii place la Acces direct. Vine cu placere.Si-i vine s-o muste pe Simona.Si nu m-as mira daca ar face-o. Nu de dragul ei, el vrea doar sa imite maimuta aceea ,sa vada si el cum e.Pentru ca pana acum doar a latrat ;si ar vrea sa treaca la urmatoarea etapa.Ce-ar urma dupa asta? Pai ,poate urcarea intr-un copac si scuipatul de la inaltime. A,nu,a scuipat-o deja pe Marioara.Apropos, o mai fi parlamentar european? Valeu,sa nu-l apuce vreo criza pe-acolo!!! Va dati seama cum ar fi ca, in timpul vreunui discurs in Parlamentul European , sa se enerveze, de exemplu din cauza scandalului carnii de cal provenite din Romania?

Cam asa ceva ar iesi:

”Stimati colegi parlamentari! Romania nu este vinovata pentru acest scandal. Cetateanul roman a fost bine intentionat cand a vandut carnea de cal . Pentru noi, caii sunt sfinti ,noi nu-i omoram . Decat daca ne roaga ei .Se intampla sa-i duca la abator daca devin gloabe .Adica nu mai sunt buni de nimic. Decat sa-i aruncam morti si sa poluam mediul mai bine ii omoram inainte sa moara si ii dam la export. Am in lucru un proiect de lege extraordinar : in viitor,asa vom proceda si cu oamenii care ,precum gloabele , nu mai sunt buni de nimic . In loc sa umplem tara cu cimitire , vom vinde carnea de om muribund triburilor de canibali . Asa vom relansa economia Romaniei. Si ca sa va dovedesc ca e un proiect fiabil ,ma ofer pe mine ca prim om sacrificat pe culmile bunastarii tarii mele si europei indregi, daca nu cumva ale globului pamantesc! Pentru ca am trait destul,le-am facut pe toate,am infiintat un partid, am combatut coruptia din tara,m-am luat la tranta cu mafiotii, m-am culcat cu cate patru femei pe zi, am scuipat-o pe Marioara, stiu toate injuraturile inventate vreodata si le pot spune cu orice ocazie( nu ca voi,leprelor , care sunteti niste nespalati cu totii, fira-ti ai dracului de trantori,stati pe scaun toata ziua ca curva-n …ula) si acum simt nevoia sa mor ca un adevarat erou international ce sunt sa-mi dau ultima suflare pentru a salva natiunea romana de la dezastru! Am o singura dorinta ,inainte de a face sacrificiul suprem pentru iubita mea tara! S-ar putea ,totusi, sa o musc pe Simona de fund, ca de pupat am tot pupat-o si n-am primit nimic in schimb?!?  Ptiu, fira-ti ai dracu’ vreti si voi carne de vita… .”

 

Tags: