Cuvintele siropoase ale lui Silviu Prigoană (49 de ani) făcute public, în urmă cu trei zile, cu bătaie lungă la adresa Adrianei Bahmuţeanu (38 de ani), i-au cam stricat acesteia apele cu noul ei iubit, Mihai. Rănit în orgoliu, bărbatul şi-a luat rapid bagajele din casa Adrianei şi i-a cerut acesteia să facă o alegere: ori el, ori Silviu.
“M-a durut când am văzut pozele cu Adriana şi cu acel bărbat. Regret tot ce s-a întâmplat între mine şi Adriana. Eu nu sunt certat cu Adriana, eu nu am scos-o din casă. Ea a plecat, nu am dat-o eu afară. Ea poate să se întoarcă oricând. Să nu uite că o iubesc, asta i-aş transmite. E sfâşietor, nu ştiu unde am greşit. A plecat subit de acasă. Să vină acasă cu copiii, că o iubesc”, a fost declaraţia plină de romantism a lui Prigoană.
“Nu sunt jucăria de pluş a lui Silviu Prigoană, asta nu a înţeles până acum fostul meu soţ. Nu sunt Hopa Mitică să fac ce spune Prigoană şi când vrea el. Eu nu mai am încredere în ce spune el”, a declarat Adriana Bahmuţeanu pentru Libertatea.
                                                                                 Sursa :  Libertatea.ro 

Acu’ nu-s expert in casnicii fericite si iubiri pana la adanci batraneti, dar, dragilor, aci avem de-a face cu o mare dragoste si-o iubire ca-n filme! Parerea mea! Dupa cinci divorturi ( sau mai putine?) , sase impacari(sau cate-or fi) ,doi copii , prieten si cateva batai cu pliciul se intrevede o noua impacare. Din cauza ca Prigoana ,lovit in moalele capului de dragostea revenita subit si iremediabil re-re-reindragostit de Adriana face iarasi declaratii de dragoste prin ziare si pe la diverse emisiuni ,declaratii care, cu siguranta, nu vor fi ignorate de Adriana cea mult iubita si apreciata post-divort. Nu am nimic cu cei doi,nu ma intelegeti gresit, dimpotriva, ea mi-e chiar simpatica! Nici el nu e rau ca om. Nu-i frumos  sa judec pe altii,stiu,dar nu ma pot abtine sa nu ma enervez cand ii vad cum se despart-impaca-insoara-despart-marita-bat-pleaca, dupa care mai fac un copil,si reiau ciclul despartire-balacareala- impacare-recasatorire-etc . Or fi avand motivele lor, dar ce vina avem noi? Cum ziceam, nu-s expert in casnicii fericite, asa ca am apelat la unul, de fapt la o experta , o stiti cu totii,baba Ioana. Dupa ce i-am expus problema celor doi oameni simbol ai casniciei romanesti de moda noua,iata ce solutie propune baba:

”Maica,eu zic asa: Ei se iubesc,asta-i clar!Da’ nu se suporta! Asta-i si mai clar! Io,pe vremea cand ieream maritata cu raposatu’ meu sot,pe care-l iubeam ca pi ochii din capu’ curcii (aveam o curca chioara data di mama zestre) nu l-am contrazis niciodata si nici nu m-am certat cu iel! Cand ierea baut, taceam si-l lasam sa ma balacareasca si sa-mi scapi cati una piste bot; cand cadea lat si nu mai stiea di el, il balacaream io si-l batiam di-l gaseau dracii pana-l umpleam di sangi;dupa ci ma racoream,il spalam di sangi,il schimbam di haini si il culcam in pat.Dimineata, cand si trizea din betie, se vaita oleaca ca-l doari capu si vre-o mana sau ficatu’ io-i ziceam ca di la prea multa bautura, ca s-o dus in grajd beat si l-o lovit calu’ cu copitili;el ma cridea si o luam di la capat peste vreo cativa zile , dupa ci se vindeca omu’ ,cu alta batuta, sange proaspat si haini curate… . Si-am petrecut impreuna 54 di ani di casnicie fericita (c-am avut mereu un cal in ograda), fara divorturi si impacari si diclaratii la televizor! Asa ca,sfatul meu ie sa se impace cu iel si sa-si cumpiri un cal,c-am auzit ca si lu’ Prigoana ii cam place sa si ameteasca si-l apuca pandaliili. Ce? Nu mai sunt cai ca i-o taiat astia pi toti si i-o vandut pi post di carni di vita? Ptiuuu,pai atuncea ci sa faca saraca Adriana??? Auzi, nu cumva barbac-su avea un picior di lemn? Ie bun si ala! ”