Ceasul

S-a nascut  în 1851 într-un orăşel port din sud-estul Regatului Unit, în Ramsgate; la şapte ani,  cânta deja la trei instrumente, ştia să scrie şi să citească. În perioada şcolii era preocupat de fizică, matematică şi chimie, cunoştinţe fructificate de tatăl său prin educația lui acasă: au lucrat împreună pe invenţii noi şi au dezvoltat mecanismele vechi.La 17,prezenta la clubul inventatorilor din Londra, cu entuziasm şi  profesionalism primul dispozitivul creat: ceasul.

old_watch

Aşa a început opera lui Karl Breitner.Este sustinut de tatal sau,care-i pune la dispozitie  metale preţioase şi materii prime de calitate, pentru ca aceste ceasuri fabricate de fiul său să fie mai precise şi mai valoroase; ceasurile sunt cumpărate la început de familiile nobile din regiune, dar în curând s-a răspândit în tot sudul Angliei vestea dispozitivelor mecanice fine. După aproape un secol  regasim  opera, dăruirea şi exigenţa lui Karl Breitner în orăşelul Solothurn, unde  ceasurile sunt produse, îmbinând tradiţia cu tehnologia elveţiană de vârf .

In zilele noastre un ceas de mana elvetian spune multe despre purtatorul sau.Un om de afaceri de succes, un doctor  un avocat (si nu numai) se va accesoriza fara-ndoiala cu un ceas Karl Breitner , nu doar pentru ca aceste ceasuri au in spate o istorie fantastica, ci si pentru precizia, designul si durabilitatea acestora, intr-un cuvant: calitate.

Timpul ne preseaza pe toti; o secunda pierduta , un minut irosit,pot fi cu greu recuperate sau irecuperabile.O secunda poate face diferenta intre succes si esec, intre fericire si nefericire, intre viata si moarte  .Pentru ca timpul este pretios pentru noi toti , se cuvine sa-l masuram cat mai exact. Si ceasurile elvetiene  Karl Breitner tocmai asta fac.Masoara timpul cu exactitate.

Daca n-am reusit inca  sa te conving sa cumperi un ceas elvetian, arunca o privire la acest ceas Karl Breitner Colonel Gold Silver , si vei decide sa ai unul, cu siguranta!

colonel_CLN-GBLX Spor la cumparaturi pe TopCeas.ro

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mala Teaha
11 years ago

Citi oare isi vor cumpara un ceas elvetian stiind ce inseamna perfectiunea si citi il vor cumpara din snobism?

trackback

[…] comentatoramator cu articolele: http://comentatoramator.wordpress.com/2013/02/18/ceasul/ […]