Si cainii se sinucid ?

Un pod din Scoţia – locul unde peste 50 de câini s-au SINUCIS. Nimeni nu ştie de ce.

Există unele lucruri în această lume care sunt pur și simplu dincolo de orice explicație. Cum ar fi faptul că, în ultimii 50 de ani, aproximativ 50 de câini s-au sinucis sărind exact din acelaşi loc – un pod vechi de 100 de ani din Scoția.

pod_overturn_42644600

În 2005, cinci câini au sărit într-un interval de doar 6 luni de pe podul Overtoun din Milton, aproape de Dumbarton. Locul în care câinii se sinucid este situat între ultimii doi parapeţi de pe partea dreaptă a podului. Acolo toți câinii au făcut saltul mortal. Și pentru a face lucrurile şi mai stranii, aproape toate incidentele au avut loc în zile însorite, senine, câinii fiind mereu din rasele cu nasul lung – Collie, Retriever și Labradori.

Situația, în conformitate cu Societatea scoțiană pentru Prevenirea Cruzimii faţă de Animale, este un „mister sfâșietor”, potrivit OddityCenter.

„Există o mulțime de proprietari ai căror câini au murit și care încearcă să afle de ce au sărit”, spune un reprezentant al societăţii.

Mai multe teorii au apărut, desigur, pentru a explica fenomenul bizar de pe Overtoun Bridge. Podul în sine a fost construit în 1895 de către lordul reformat Overtoun. Teoria cea mai evident este că podul este bântuit.

sursa: rtv.net

???  Nooo ,sigur nu e bantuit podul .Cainii sau sinucis probabil din cauza relelor tratamente aplicate de stapani .Cum in Scotia vremea e capricioasa,probabil stapanii cainilor ii obligau pe acestia,contrar vointei cainesti(aceea de a purta doar blanita data de natura) sa poarte hainute de ploaie si cizme de cauciuc,ca sa nu-si murdareasca blana de rasa, iar la ocazii speciale kilt-ul traditional. Unde mai pui ca majoritatea sinucigasilor luau lectii de cantat la cimpoi… .

images

 

caini_haiosi_01

images

Decat asa o viata de caine ,au hotarat ,cu totii , ca ar fi mai bine ca in loc de haine sa poarte doar  aripi.poze_haioase_caini_14

Si-apoi ,au hotarat sa le incerce pe podul cu pricina.

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dan
Dan
11 years ago

Măi ştiu nişte cartiere pe-aici prin Republica Mazăre unde tare bine-ar prinde un val de sinucideri printre maidanezi …
be) să nu-mi sară dog-loverii în cap. Am câine, dar mi-l ţin acasă ! 😉

Mihaela El Wageeh
11 years ago

Si eu sunt pro …sinucideri! :)) Glumesc, dar ar trebui rarita cu cainii astia, eu am fost muscata si atacata de un al doilea intr-o sing saptamana. Am sechele…

Mihaela El Wageeh
11 years ago

imbracati nu dar erau Rrrrrrai de tot! 🙁